Plantation Trinidad 2003

Plantation vuosikertarommit ovat ainutlaatuisen valmistusmenetelmän huikea lopputulos

44,99€
70 cl
Plantation Trinidad 70cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Sellaisenaan, hyvässä seurassa aterian jälkeen.
Plantation Trinidad 2003 on vuosikertarommi Trinidadista (Trinidad Distillers Ltd). Tislaus tehtiin perinteiseen tapaan vuonna 2003 ja 8 vuoden kypsytys tapahtui trooppisissa oloissa 200 litran Bourbon-tynnyreissä. Viimeistelynä vielä 4 vuoden kypsytys Ranskassa Ferrandin 350 litran tynnyreissä. Sekoitus pehmennettiin sokerilla (8 g/l) ja siinä on häivähdys karamellia (0 % – 0,1 %). Upea maistelurommi.
Meripihkankeltainen, täyteläinen, puolimakea, lämmin, arrakkinen, papaijainen, päärynäinen, aprikoosinen, hennon hunajainen, kermatoffeinen, kaakaoinen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tuottajan tarina

Alexandre Gabriel on kuin tutkimusmatkailija. Loputon uteliaisuus, intohimo ja hienostunut kauneuden taju ovat hänen eväitään täydellisyyden tavoittelussa. Vuonna 1989 hän löysi konjakkitalon nimeltä Maison Ferrand ja osti sen. Hänen tiiminsä rakensi verkoston konjakin myyntiin ja sukelsi konjakin maailmaan yksityiskohtia myöten. 1990-luvulla hän ryhtyi etsimään täydellistä rommia Karibialta. Syntyi Plantation: käsityönä tehtyjä rommeja, joiden pohjana on tropiikin terroir. Viisitoista vuotta intohimoista rommin valmistusta sai tunnustuksen: vuonna 2012 Alexandre Gabriel palkittiin nimellä Master Rum Blender of the Year ja Distiller of the Year by The American Distilling Institute. Hänen suuri löytönsä on ollut se, miten jokaisella Karibian saarella rommi on erilaista ja edustaa omaa aluettaan, kulttuuriaan ja tapaa tehdä työtä omalla tavallaan. Kaikki Plantation-rommit käyvät aina läpi kaksivaiheisen kypsytyksen. Ensin alkuperäalueellaan tropiikissa, yleensä perinteisesti Bourbon-tynnyreissä. Näistä tynnyreistä rommi saa muun muassa vaniljaisia ja kookosmaisia vivahteita. Ikäännyttyään useamman vuoden synnyinsijoillaan, rommit matkaavat Ranskaan. Siellä ne aloittavat toisen kypsytysjaksonsa Ferrandin konjakkeihin käytetyissä tammitynnyreissä.

Tuottaja

Plantation Rum

Rypäleet

Sokerit

20 g/l

Alkoholi

42%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

145817

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Plantation Pineapple 70cl
39,99 €
alko
Rommit
Täyteläinen
70 cl
Trinidad ja Tobago
Riviere du Mat Arrange Vanille
29,99 €
alko
Rommit
70 cl
Ranska
Plantation Rum Isle of Fiji 70cl
59,99 €
alko
Rommit
Täyteläinen
70 cl
Fidzi
Riviere du Mat Arrange Ananas
29,99 €
alko
Rommit
70 cl
Ranska
Rhum Negrita White Signature 70cl
21,24 €
alko
Rommit
Keskitäyteläinen
70 cl
Ranska
Negrita Spiced Golden Spirit Drink 70cl
22,79 €
alko
Rommit
70 cl
Ranska