Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Italialainen ruoka hurmaa yksinkertaisuudellaan ja upeilla mauillaan. Salviavoipasta on loistava esimerkki siitä, miten saat Italian makumaailman lautaselle hetkessä. Italialaisen keittiö…
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Mahonginruskea, täyteläinen, kuiva, tulinen, trooppisen hedelmäinen, toffeinen, arrakkinen, pitkä
Erinomaista Tiki-cocktaileissa ja rommipohjaisissa liekitettävissä juomasekoituksissa ja ruoan laitossa. Liekitysruoat yleisesti ainesosana.
Plantation O.F.T.D on laimentamaton artesaanirommi Barbadokselta (West Indies Rum Distillery), Jamaicalta (Long Pond Distillery) ja Guyanalta (Demerara Distillers Ltd). Perinteiseen tapaan sokeriruokomelassi raaka-aineena tislattuja rommeja on kypsytetty vuodesta viiteen vuoteen ja sekoituksen kruunaa Plantation tuottajan Jamaican Pot Still High Ester Rums, jotka ovat 10 – 15 vuotta kypsytettyjä rommeja. Sekoitus kypsyy vielä 5 – 6 kuukautta puusäiliössä ja tuloksena on voimakkaan makuinen klassikko, johon nimi Old Fashioned Traditional Dark viittaa.
Alexandre Gabriel on kuin tutkimusmatkailija. Loputon uteliaisuus, intohimo ja hienostunut kauneuden taju ovat hänen eväitään täydellisyyden tavoittelussa. Vuonna 1989 hän löysi konjakkitalon nimeltä Maison Ferrand ja osti sen. Hänen tiiminsä rakensi verkoston konjakin myyntiin ja sukelsi konjakin maailmaan yksityiskohtia myöten. 1990-luvulla hän ryhtyi etsimään täydellistä rommia Karibialta. Syntyi Plantation: käsityönä tehtyjä rommeja, joiden pohjana on tropiikin terroir. Viisitoista vuotta intohimoista rommin valmistusta sai tunnustuksen: vuonna 2012 Alexandre Gabriel palkittiin nimellä Master Rum Blender of the Year ja Distiller of the Year by The American Distilling Institute. Hänen suuri löytönsä on ollut se, miten jokaisella Karibian saarella rommi on erilaista ja edustaa omaa aluettaan, kulttuuriaan ja tapaa tehdä työtä omalla tavallaan. Kaikki Plantation-rommit käyvät aina läpi kaksivaiheisen kypsytyksen. Ensin alkuperäalueellaan tropiikissa, yleensä perinteisesti Bourbon-tynnyreissä. Näistä tynnyreistä rommi saa muun muassa vaniljaisia ja kookosmaisia vivahteita. Ikäännyttyään useamman vuoden synnyinsijoillaan, rommit matkaavat Ranskaan. Siellä ne aloittavat toisen kypsytysjaksonsa Ferrandin konjakkeihin käytetyissä tammitynnyreissä.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |