Kuohuviinit

Pares Balta Cava Brut Pink P

Kuin kaataisi kesän lasiin

15,98 €

75 cl
Pares Balta Cava Pink P 75cl
AperitiiviAperitiivi
Tapas ja antipastiTapas ja antipasti
Vähärasvainen kalaVähärasvainen kala
ÄyriäisetÄyriäiset
LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus
Espanja 
erittäin kuiva, hapokas, vadelmainen, punaherukkahilloinen, metsämansikkainen, paahteinen
KÄYTTÖVINKIT
Hurmaava seurusteluviini ja aperitiivi. Viini sopii kalan ja katkarapujen kera, tapaksille, miedoille vuohenjuustoille ja tummalle suklaalle.
Parés Balta Cava Pink on valmistettu perinteisellä pullokäymismenetelmällä, joka on cavalle tyypillinen. Viini on saanut kehittyä sakan päällä pullossa 18 kuukauden ajan. Cava Pink on Garnatxa’lla modernisoitu luomu-cava, joka sopii myös vegaaneille. Perinteinen cava saa uuden vaihteen, kun sen tuoksussa tuntuvat kesän mansikat ja vadelmat. Pitkä kellarointi nostaa tuoksuun mukaan vielä miellyttävän paahteen. Tuloksena on nautittava lasillinen.

Tuottaja

Parés Baltà

Rypäleet

Garnatxa, Parellada, Macabeo

Sokerit

8 g/l

Alkoholi

11.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

945907

Alueluokitus

DO Cava

Makutyyppi

Pirteä & hedelmäinen

Tuottajan tarina

Parés Baltàn viinitalo on perustettu jo vuonna 1790 ja se on edelleen perheyritys. Viiniä tehdään suurella sydämellä ja rakastettavan herttainen Cusinén perhe toivottaa kaikki viininystävät lämpimästi tervetulleiksi tilalleen, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Barcelonasta. Viinitarhat sijoittuvat viiteen kylään vaihtelevaan maastoon, laaksoihin ja vuoristoon, minkä ansiosta viinejä viljellään niin välimerellisessä kuin mannerilmastossakin sekä niiden välimuodossa. Osa tarhoista sijaitsee luonnonsuojelualueiden keskellä, jossa rypäleet saavat kasvaa lähes taianomaiselta tuntuvassa rauhassa. Tarhoja sijaitsee vuosisatoja vanhoilla terasseilla, joilla myös villisiat, ketut, jänikset ja vuorikotkat ovat tavallinen näky. Parés Baltà viljelee neljäätoista eri rypälelajiketta. Ympäristöystävällisyys on kaiken tekemisen ydin. Koko Parés Baltàn tuotanto on Demeter-sertifioitua luomutuotantoa ja viinit ovat myös vegaaneille sopivia. Biodynaaminen viljely perustuu biodiversiteettiin ja tähtitieteeseen ja siinä halutaan kunnioittaa kosmoksen osallisuutta koko prosessin ajan.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email