Punaviinit

Palazzo Mio Intenso Organic

Koko Italia tulee hanasta

32,91 €

300 cl
Palazzo Mio Intenso BIB
GrilliruokaGrilliruoka
Miedot juustotMiedot juustot
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
LuomuLuomu
Italia
Täyteläinen
täyteläinen, keskitanniininen, vaniljainen, marjainen, karhunvatukkahilloinen
KÄYTTÖVINKIT
Palazzo Mio Rosso Intenso on nautittava viini Italian ja Välimeren keittiön herkkuihin. Pizza, pasta, antipastit ja upeat italialaiset leikkeleet ovat hyvää seuraa tälle viinille. Se sopii hyvin myös grillatulle lihalle ja laajaan valikoimaan saapasmaan juustoja. Notkea ja mehevä viini on tietysti omiaan myös seurusteluviininä.
Kuka sanoi, että viinin on oltava pullossa? Palazzo Mio Intenso tuo rennossa hanapakkauksessa kokonaisen potpurrin tunnettuja italialaisia ja Italiassa viljeltyjä kansainvälisiä rypälelajikkeita pöytääsi. Primitivo, Montepulciano, Sangiovese, Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleet tuotetaan luomuviljelyllä ja tasapainoinen sekoitus on rikas ja moniulotteinen. Mehevä ja hilloinen viini tuo apua Italian kaipuuseen ja on omimmillaan Välimeren keittiön antimien kera nautittuna. Kuuletko jo ruokapöydän hälinän? Tästä riittää suuremmallekin joukolle.

Tuottaja

Mare Magnum

Rypäleet

Primitivo, Montepulciano, Sangiovese, Cabernet Sauvignon

Sokerit

16 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Hanapakkaus

Suljentatyyppi

Hana

Alkon tuotenumero

934671

Alueluokitus

Wine of Italy

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto. Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email