Orsogna Lunaria Ramoro Pinot Grigio Rose

Stay bio, stay dynamic

15,98€
75 cl
Lunaria Ramoro Pinot Grigio Rose 75cl

Lisätiedot

BiodynaaminenBiodynaaminen
LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

NoutopöytäNoutopöytä
Rasvainen kalaRasvainen kala
SushiSushi
Kana, kalkkunaKana, kalkkuna
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
ÄyriäisetÄyriäiset
Herkullinen sellaisenaan juotavana, mutta sopii erinomaisesti myös kaikenlaisille mereneläville, valkoisille kaloille, pastalle kirkkain kastikkein sekä kanalle ja kalkkunalle.
Lunaria -sarjan viinit ovat biodynaamisia, luomua sekä lisäksi vegaaneille sopivia. Viinirypäleet kasvatetaan valiten aina luonnonmukaisin vaihtoehto lannoituksessa ja muissa tarhojen hoitotoimenpiteissä. Vuosikerrasta riippuen Ramoro on 85% -100% Pinot Grigio. Rypäleet tulevat tarhoilta, jotka sijaitsevat 450-500 metrin korkeudella merenpinnasta. Rypäleet murskataan hennosti, jonka jälkeen viini käy terästankissa rypäleiden kuorien kanssa luonnollisilla hiivoilla 12-14 asteen viileydessä noin 30 päivän ajan. Tästä se saa upean oranssiin vivahtavan punaisen värinsä. Viini ikääntyy terästankeissa sakan päällä ja pullotetaan sitten myyntiin.
Puolikuiva, hapokas, hedelmäinen, punamarjainen, mineraalinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Cantina Orsogna on palkittu osuuskunta Abruzzossa, joka on keskittynyt paikallisiin rypäleisiin kuten Montepulciano d’Abruzzo, Cococciola, Trebbiano d’Abruzzo ja Pecorino. Orsogna on sitoutunut biodynaamisuuteen viinintuotannossaan ja monilla heidän viineistään on tiukka Demeter-sertifiointi. Lunaria-brändillään he ovat mukana World Wildlife Fundin susien suojeluhankkeessa, jolla yritetään pelastaa Abruzzon ja Calabrian alkuperäisiä susia. Pullojen korkkien päällä ei ole hattua vaan maalaismainen naru, josta huolehtii paikallinen Ystävyyden Farmi BABALU. Rakkaus ja luottamus alkuperäiseen luontoon, sen viehätykseen ja parhaiden piirteiden paljastamiseen on tuottanut Lunaria viinisarjan, jossa yhdistyvät sopusuhtaisesti erinomaisuus ja voimakas persoonallisuus. Taustalla meri ja Majellan luonnonpuisto uppoutuvat unelmiin, jotka synnyttävät kunnianhimoisia hankkeita. Kaikki Orsognan viinit ovat luomuviinejä ja vegaaneille sopivia.

Tuottaja

Cantina Orsogna

Rypäleet

Pinot Grigio

Sokerit

9 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

938017

Alueluokitus

IGP Terre di Chieti

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Arzuaga Rosae 75cl
19,95 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Katse Rosé BIB
31,99 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
300 cl
Espanja
Barton and Guestier Passeport Cotes de Provence Rose 75cl
13,49 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Domaine de Verlaque Rose 75cl
16,89 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Monte dos Amigos Rose 375ml
5,99 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
37.5 cl
Portugali
Dream Pink 1L
10,99 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
100 cl
Espanja