Messias Superior Red

Ryhdikäs lihaviini

24,89€
75 cl
Messias Superior Red

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
NautaNauta
PataruokaPataruoka
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Messias Superior on puhdasverinen ruokaviini. Grillattu liha, nauta ja lammas erityisesti, pataruoat ja grillatut vihannekset maistuvat tämän viinin kera. Ryhdikkään hapokas viini sopii upeasti myös juustoviiniksi.
Messias Superior olisi portviiniä, jos se olisi valmistettu toisin. Rypäleinä ovat Touriga Franca, Touriga Nacional ja Tinta Cão, jotka kuuluvat portviinin kaanoniin. Nykymaailma on keksinyt, miten hyvää tämä viini on, myös kuivana ja väkevöimättömänä. Rypäletertuista poistettiin korjuun jälkeen kannat kokonaan ja murskatut rypäleet kävivät kuorineen jäähdytetyissä tankeissa. Viiniä kypsytettiin 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Tarjoile tämä viini hiukan viilennettynä 16-18 °C.
Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, karpaloinen, mustikkainen, taatelinen, kevyen kaakaoinen, mausteinen, tamminen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Messias Baptista perusti vuonna 1926 viiniliikkeen Caves Messias, jota hallinnoivat yhä hänen jälkeläisensä. Pääkonttori sijaitsee Mealhadassa Bairradan alueella. Yhtiö tuottaa ja myy laatuviinejä Portugalin tärkeimmiltä viinialueilta: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras ja portviinialue. Tuotteisiin kuuluvat myös perinteisellä menetelmällä tuotetut kuohuviinit ja kypsytetyt brandyt. Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja ja kaksi kolmasosaa sen tuotteista menee vientiin kaikille viidelle mantereelle. Caves Messias omistaa useita viinitiloja, joista tärkeimmät ovat Bairradan alueen Quinta do Valdoeiro, Douron Cima Corgon alueen Quinta do Cachão ja Dãon Quinta do Penedo. Näiden tilojen viinitarhojen määrä ylittää yhteensä 200 hehtaaria. Yhtiön portviinit pullotetaan perinteisesti Vila Nova de Gaiassa. Caves Messias tekee jatkuvasti tutkimusta portugalilaisten rypäleiden ja viinien tuottamisesta. Se hankki vuosituhannen vaihteessa neljä uutta viinitilaa Dãon alueelta ja aloitti Setúbalin viinien markkinoinnin. Uutta tekniikkaa ja tuotantotiloja suunnitellaan koko ajan lisää.

Tuottaja

Vinhos Messias

Rypäleet

Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão

Sokerit

1 g/l

Alkoholi

13%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

489797

Alueluokitus

DOC Douro

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

Matsu El Recio 75cl
19,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Footmark Pinotage 75cl
8,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Jerome Quiot Chateaneuf du Pape Domaine du Vieux Lazaret Rouge 75cl
32,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Ranska
Baron de Ley Varietals Graciano 75cl
19,49 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Pares Balta Indigena 75cl
18,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Samsara Appassimento 75cl
22,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia