Punaviinit

Loco Barber

Viinillistä jännitystä

11,99 €

75 cl
Loco Barber 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
NoutopöytäNoutopöytä
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Tapas ja antipastiTapas ja antipasti
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus
Espanja 
Keskitäyteläinen
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, boysenmarjainen, marjainen, tumman kirsikkainen
KÄYTTÖVINKIT
Lihaviini, padoille, paisteille, riistalle ja kypsille juustoille. Tämä on myös sopiva jännittelyviini dekkareita lukiessa tai jännäreitä katsellessa.
Uskallatko ryhtyä seuraamaan hullun parturin tarinaa? Mitä tapahtui Barcelonassa talvella 1789? Oliko parturi sarjamurhaaja vai hyväntekijä, joka vapautti pahat ihmiset kohtalostaan? Mitä ajatteli parturiin rakastunut nuori nainen nähdessään lattialuukusta pudotetut ruumiit? Entä poliisimies, jolle sarjamurhaajan löytämisestä tuli pakkomielle? Oliko tämä unta vai totta? Loco Barber -viinit vievät sinut keskelle kuolettavaa lisättyä todellisuutta, johon pääset lataamalla sovelluksen ja skannaamalla pullon etiketin puhelimellasi. Ehkä lasillinen Loco Barber -viiniä rohkaisuksi? Jos uskallat!

Tuottaja

Reserva de la Tierra

Rypäleet

Tempranillo, Syrah

Sokerit

19 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

919053

Alueluokitus

IGP Vino de la Tierra de Castilla

Makutyyppi

Pehmeä & hedelmäinen

Tuottajan tarina

Reserva de la Tierra on suuri viinintuottajaryhmä, jolla on Tarragonassa valtava viinikellari ja pullottamo, yksi Euroopan moderneimmista, Riojassa hyvin iäkkäitä Grenache-köynnöksiä ja 220 hehtaaria Tempranillo-tarhoja, Prioratin alueella 34 hehtaaria tarhoja ja puolen miljoonan litran kellaritilat, Ribera del Duerolla 100 hehtaaria tarhoja, joista osan köynnökset yli 50 vuotta vanhoja ja kellari sekä tarhoja edelleen Ruedan alueella. Reserva de la Tierran viinivalikoima on laaja ja tuotannon keskipisteessä on korkea laatu, josta kertovat näyttelyiden, kilpailujen ja lehtien jakamat yli 200 kansainvälistä palkintoa. Reserva de la Tierran näkemys viinimaailmasta on erityinen – osallistuva, sosiaalisesti tietoinen ja kuluttajan ajatuksia peilaava. Heidän konseptinsa viinintekijät & viinin rakastajat sisältää ajatuksen tekijöiden osaamisen, ymmärryksen ja intohimoisen kuluttajan toiveiden ja mieltymysten yhdistämisestä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email