Punaviinit

La Garnacha Salvaje del Moncayo

Hyvä seurustelu- ja nautiskeluviini

11,99 €

75 cl
La Garnacha Salvaje del Moncayo 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
PataruokaPataruoka
PorsasPorsas
Espanja 
Keskitäyteläinen
keskitäyteläinen, keskitanniininen, boysenmarjainen, kypsän karpaloinen, mausteinen, yrttinen, lämmin
KÄYTTÖVINKIT
Kypsässä marjaisuudessaan hyvä seurustelu- ja naustiskeluviini. Se on hyvää seuraa runsaammille pastoille, kanalle, kalkkunalle, porsaalle ja kaikille vaaleammille liharuoille. Voit kokeilla sitä myös rasvaisen kalan kumppaniksi. Myös mainio tapasten ystävä. Tarjoile viini hieman viilennettynä.
La Garnacha Salvaje del Moncayo on osa Vintaen Proyecto Garnachas de Espanaa, jossa on Garnacha – lajikkeesta tehtyjä viinejä ympäri Espanjan. Projektin tarkoituksena on pelastaa vanhat Garnacha-köynnökset ja näin kunnioittaa perinteistä lajiketta ja tuoda se esiin uudelleen, nyt modernille kuluttajalle. Viinin rypäleet kerätään 40–80-vuotiaista vanhoista köynnöksistä 30-hehtaarin laajuisilta viinitarhoilta. Viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä viiden kuukauden ajan. La Garnacha Salvaje del Moncayo tulee nimensä mukaisesti Moncayon pohjoisrinteiltä Ribera del Queilesin viinialueelta Navarrasta. Tässä Garnachassa yhdistyvät viehättävällä tavalla sama hapokas marjaisuus mikä cool climate Pinot Noir -viineissäkin löytyy, sekä lisäksi auringonpaisteen kypsyttämien rypäleiden viehättävä makean kypsä marjaisuus.

Tuottaja

Castillo de Maetierra

Rypäleet

Garnacha

Sokerit

2 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

449127

Alueluokitus

Ribera Del Queiles

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Maetierra on osa Vintae viiniyhtymää. Vintae on perustettu vuonna 2000 ja tuottaa viinejä 12 eri viinialueella Espanjassa ja sen vuosituotanto on yli 1,5 miljoonaa litraa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email