La Garnacha Olvidada

Garnacha puhtaimmillaan

16,99€
75 cl
La Garnacha Olvidada

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
RiistalinnutRiistalinnut
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Hieno lihaviini grillatulle lihalle, mutta myös vaalealle lihalle kuten porsaan fileelle yrttien ja tomaattisen viinireduktion kera tai vasikanlihalle, jota terästetään tilkalla balsamicoa. Hapokkuutensa ansiosta tämä on myös erinomainen juustoviini.
Proyecto La Garnacha Olvidada näyttää osaltaan mihin tämä rypälelajike pystyy. Vanhat köynnökset 1940-luvulta kasvavat Ribotan laaksossa 850 metrin korkeudessa rautapitoisessa savimaassa. Mantereinen ilmasto, korkea sijainti, lokakuussa käsin valitut rypäleet, 17 päivän maserointi ja 10 kuukauden kypsytys ranskalaisessa tammessa antavat kaikki erityispiirteensä tälle poikkeukselliselle viinille. Tämä on Grenache Aragonista puhtaimmillaan. Palkintoja ja kiittäviä arvioita on riittämiin kertomaan hankkeen onnistumisesta. Grenache eli Garnacha on paljon enemmän kuin sekoitusten apurypäle.
Kirsikanpunainen, täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, mausteinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

”Me olemme levottomia, luovia ja kapinallisia. Me olemme toisinajattelijoita, jotka haluamme mullistaa viinimaailman menettämättä sisintämme. Me pullotamme tarinoita ja kerromme niitä kulkiessamme”, sanoo Vintaen toimitusjohtaja Ricardo Arambarri. Enemmän kuin viinialan yritys, Vintae on bileet, josta et haluaisi jäädä pois. Onneksi kutsu on mukana joka pullossa ja pulloja riittää. Vintaen juuret ovat Riojassa, mutta he toimivat jo 15 eri alkuperäalueella. Jokainen viini on alkanut projektina, jossa on haastettu perinteinen tapa nähdä ja tehdä. Vintaella on uskallettu unelmoida, yrittää ja tehdä paljon työtä. Ja tehdä uusiksi, muuttaa maailmaa. Ja pitää hauskaa. ”Me olemme hurmahenkiä viinin suhteen. Me teemme viiniä, me juomme sitä ja me jopa myymme sitä”. Vintae on kiehtova yritys, jota on palkitsevaa seurata. Vierailu missä tahansa heidän toimipaikassaan on ahaa-elämys. Keskustelu liikkuu helposti roomalaisten vanhoista kellareista ultramoderniin viininvalmistukseen. Vintae on iältään nuori, mutta juuriltaan vanha. Radikaali, joka tietää mitä se on muuttamassa ja miksi.

Tuottaja

Vintae

Rypäleet

Garnacha

Sokerit

2.2 g/l

Alkoholi

15%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

955643

Alueluokitus

D.O. Calatayud

Makutyyppi

Vivahteikas & kehittynyt

Tutustu myös näihin

Matsu El Recio 75cl
19,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Wolfberger Pinot Noir 75cl
13,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
Maraia Barbera del Monferrato 75cl
20,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Italia
Footmark Pinotage 75cl
7,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Lisa 1503 BIB
31,90 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
300 cl
Italia
Pares Balta Indigena 75cl
18,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja