La Dune

Kolmen tähden rosé

20,98€
75 cl
La Dune 75cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
Itämainen ruokaItämainen ruoka
KeitotKeitot
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Jäähdytettynä, 8–10 °C lämpötilassa, tämä gastronominen cuvée sopii hienosti mestarikokkien kauniisiin luomuksiin. La Dune on myös erinomainen kumppani grillatun lihan, tuoreilla yrteillä maustetun kalan tai kesäsalaattien kera. La Dune on lisäksi maittava aperitiivi.
Lionel Osminin rosé-viini La Dune on Domaine de Bachenin tilalta, jonka omistaa Guérardin perhe. Ne onnekkaat, jotka ovat joskus syöneet 3 Michelin-tähden ravintolassa Les Prés d’Eugénie herkistyvät juuri nyt: tämä on Michel Guérardin perhe. Kaipuun herättävä elämyskeittiö pitää edelleen kolme tähteään. Rosé-viini juotavaksi tässä ikonisessa ravintolassa, se olisi tämä. Hienostunut, herkistävä, runollinen rosé, ei pullistele eikä tömistele, mutta pysäyttää herkkusuun, jonka aistit ovat harjaantuneet huippulaadun tunnistamiseen. Merlot, Cabernet Franc – en halua edes tietää…
kuiva, hapokas, hedelmäinen, kukkainen, sitruksinen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tuottajan tarina

Joukko Lounais-Ranskan viinejä rakastavia kaveruksia haaveili tasokkaasta viiniyrityksestä, joka nostaisi tämän alueen persoonalliset viinit parempaan tunnettuuteen mallinaan Bourgogne tai Rhônen laakso. Yksi heistä on Lionel Osmin ja ideasta, jota kukaan ei ollut aiemmin yrittänyt, tuli totta vuonna 2010. Alue on valtava Irouléguy’sta Bergerac’iin, Madiranista Marcillac’iin. Rypälelajikkeita on alueella noin 150 erilaista ja moninaisuutta lisää suuri joukko erilaisia maaperiä ja olosuhteita. Lionel Osmin & Cie on ryhtynyt takuumieheksi näyttävälle joukolle viinejä, joita voi luonnehtia löydöiksi. ”Olen valinnut vaikean polun, mutta olen todella kiintynyt Lounais-Ranskaan ja päämääräni on tarjota vain kaikkein parasta”, toteaa Lionel Osmin.

Tuottaja

Lionel Osmin

Rypäleet

Merlot, Cabernet Franc

Sokerit

3.0 g/l

Alkoholi

12.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

926373

Alueluokitus

IGP Landes

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Monte dos Amigos Rose 150cl pouch
17,95 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
150 cl
Portugali
Aroa Larrosa 75cl
14,98 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
16,99 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Lunaria Ramoro Pinot Grigio Rose 75cl
15,98 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Monte dos Amigos 75cl
9,98 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
75 cl
Portugali
Wolfberger Belle Saison Rose
14,98 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Ranska