Insight Sauvignon Blanc

Mittatilaustyönä tehty

16,99€
75 cl
Insight Sauvignon Blanc 75cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Miedot juustotMiedot juustot
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
Simpukat ja osteritSimpukat ja osterit
ÄyriäisetÄyriäiset
Erinomainen vuohenjuuston kera, se maistuu simpukoiden ja äyriäisten kanssa, salaatit ja kasvisruoat, erityisesti parsa hollandaisekastikkeineen, saavat siitä hyvän kumppanin ja kelpo kyytiä on luvassa myös thai-ruoalle.
Insight Sauvignon Blanc Single Vineyard on Eveline Fraserin luomus, jonka rypäleet tulevat etiketin lupaamalta yhdeltä viinitarhalta viileältä Southern Valleys –alueelta Marlborough’n eteläpuolelta. Tässä viinissä ovat kaikki ne elementit, jotka ovat tehneet Marlborough’n alueen Sauvignon Blanc -viineistä maailmankuuluja. Intensiivinen ja tyylikäs viini pieneltä tuottajalta, jolle laatu on pakkomielle. Se on helposti kulauteltava, mutta myös yllättävän pitkämakuinen ja monimuotoisuudessaan huomattavan tasokas viini. Sellaiseksi se on suorastaan edullinen.
kuiva, hapokas, hedelmäinen, sitruksinen, yrttinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Vinultra on emoyhtiö kolmelle brändikokoelmalle laatuviinejä nimillä Little Beauty, Pounamu, ja Insight, joiden kaikkien rypäleet ovat peräisin 41 hehtaarin perhetilalta jokilaakson kumpuilevilta ja kivisiltä rinteiltä, joilla kasvaa viittä viileän ilmaston rypälelajiketta: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Gris, Gewürztraminer ja Pinot Noir. Marlborough’sta kotoisin olevat Fleur McCree ja Mark Duns jakavat filosofian, jonka mukaan suuret viinit ovat peräisin poikkeuksellisilta viinitarhoilta. Vuonna 2002 he toteuttivat unelmansa ja hankkivat pitkän etsinnän jälkeen Waihopaista vanhan lammasfarmin, joka muutettiin viidessä vuodessa viideksi yksilölliseksi viinitarhaksi. Rypäleet myytiin aluksi eräille alueen huipputuottajille, mutta kun aika oli kypsä, he osasivat kääntyä Cloudy Baylta vapautuneen maailmanluokan viinintekijän Eveline Fraserin puoleen. Tuloksena oli voittajayhdistelmä: asialleen syvästi omistautunut viljelijä ja poikkeuksellisen osaava visionääri viinintekijänä. Vinultran viinit ovat löytäneet tiensä tähtiravintoloihin ja vaativien kuluttajien pöytiin ympäri maailmaa.

Tuottaja

Vinultra

Rypäleet

Sauvignon Blanc

Sokerit

2 g/l

Alkoholi

13%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

900627

Alueluokitus

Marlborough

Makutyyppi

Vivahteikas & ryhdikäs

Tutustu myös näihin

Louis Jadot Chablis 75cl
29,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Crudo Catarratto Zibibbo 75cl
11,99 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Baron de Ley Blanco 75cl
11,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Bree White Riesling
11,99 €
alko
Valkoviinit
Puolimakea
75 cl
Saksa
Cousino Macul Chardonnay 75cl
12,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Chile
LJ Couvent Des Jacobins Bourgogne Chardonnay 375cl
13,49 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
37.5 cl
Ranska