Citadelle Gin Reserve

Se originaali

53,98€
70 cl
Citadelle Reserve 70cl

Lisätiedot

LahjapakkausLahjapakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Tyylikkäiden klassisten cocktaileiden ainesosa (Dry Martini, Gibson ja Gimlet) sekä hyvin jäähdytettynä snapsina rapujen kera.
Alexander Gabriel kävi viiden vuoden neuvottelut, jotta konjakin valmistusta säätelevän lain mukaan käyttämättä olevia tislauspannuja voitaisiin käyttää myös muuhun tuotantoon. Vuonna 1996 tämä toteutui ja syntyi Citadelle Gin. Citadelle on Ranskan ensimmäinen artesaani gin, ja onkin näyttänyt esimerkkiä sen jälkeen muille valmistajille ollessaan Ranskan ensimmäinen Gin de Château. Se on voittanut yli 110 palkintoa, kutn World Spirit Awardin “Spirit of the Year”
Oljenkeltainen, kuiva, terävä, katajanmarjainen, sitruksinen, kevyen tamminen, mausteinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Maison Ferrand syntyi 1989 Alexandre Gabrielin ja ikiaikaisen konjakintuottajaperheen kohtaamisesta. Alexandre Gabrielin päätti tuoda Maison Ferrandiin uuden elämän ja tehdä Ferrand konjakista maailman paras. Hän halusi säilyttää ammoiset, käsityötaitoon perustuvat tuotantotavat, jotka olivat eri maailmasta kuin massatuotanto ja palauttaa kiinnostuksen konjakin hienoimpaan ilmentymään – Grande Champagneen, joka on konjakin paras ydinalue. Aitous ja luonteikkuus ovat Maison Ferrandin toiminnan ydinarvot ensi kädessä konjakin tuotannossa, toisaalta myös muissa jaloissa väkijuomissa kuten aivan erityisellä tavalla tuotetussa ginissä. Konjakin valmistus perustuu sen pohjana olevan viinin tuotannon sykliin ja siksi tislauspannut olivat toimettomina seitsemän kuukautta vuodessa. Viiden pitkän vuoden neuvotteluiden jälkeen alkuperää valvovat viranomaiset antoivat luvan käyttää konjakin tislauslaitteistoja ginin tuotantoon. Syntyi Citadelle Gin, Ranskan gini ja tislauspannut saivat uuden elämän ja tarkoituksen konjakin tuotannon ohessa. Innovaattori ei pysähdy. Vuonna 1166 sistersiaanimunkit perustivat Île de Ré’n saarelle Chateliersin luostarin, josta tuli konjakin tislauksen keskus. Vuonna 1989 Alexandre Gabriel loi Claude Chatelier -konjakin, joka tislataan parhaiden konjakkialueiden huippulaatuisten tarhojen viineistä, käsityönä vanhaan tapaan.

Tuottaja

Maison Ferrand

Rypäleet

Sokerit

Alkoholi

45.2%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

900677

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Crafters Aromatic Flower Gin 4cl
3,58 €
alko
Ginit
4 cl
Viro
Bathtub Gin Old Tom 50cl
39,99 €
alko
Ginit
50 cl
Englanti
Gibsons Pink Gin 70cl
23,65 €
alko
Ginit
70 cl
Englanti
Citadelle Summer Garden 70cl
41,94 €
alko
Ginit
70 cl
Ranska
Crafters London Dry Gin 70cl
39,60 €
alko
Ginit
70 cl
Viro
TBGC Rhubarb Triangle Gin 50cl
39,99 €
alko
Ginit
50 cl
Englanti