Punaviinit

Chunky Red Organic

Rento ruokaviini

10,38 €

100 cl
Chunky Red
GrilliruokaGrilliruoka
NautaNauta
PorsasPorsas
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
KierrekorkkiKierrekorkki
LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen
Italia
Täyteläinen
täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, karpalohilloinen, hennon mustikkainen, mausteinen
KÄYTTÖVINKIT
Erinomainen ruokaviini, joka sopii liha- ja kasvispohjaisiin hampurilaisiin, ribseihin, nyhtöpossuun sekä nyhtikseen ja grillivartaisiin. Loistava kumppani myös runsasmakuisille juustoille, myös vegaanisille.
Chunky Red tulee Italian Apuliasta, jossa sen rypäleet tuotetaan luomuviljelyllä. Primitivo antaa viinille ryhdikkään hapokkuuden ja runsaan vartalon, NegroAmaro väriä ja mausteisuutta, Sangiovese notkeaa viinillisyyttä ja mehukkuutta. Viini sopii myös vegaaneille

Tuottaja

Mare Magnum

Rypäleet

Sokerit

10 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Tetra

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

435668

Alueluokitus

IGT Puglia

Makutyyppi

Pehmeä & hedelmäinen

Tuottajan tarina

Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto. Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email