Blanca Cusine Cava Brut Nature

"Brut Nature Gran Reserva on omassa luokassaan"

29,98€
75 cl
Pares Balta Blanca Cusine 75cl

Lisätiedot

LuomuLuomu
VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Simpukat ja osteritSimpukat ja osterit
SushiSushi
Loistelias aperitiivi, tyylikkäille alkupaloille, sushiin todella sopiva ja meren herkuille hienostuneemmasta päästä kuten partaveitsimpukat, osterit, hummerit ja kaviaari
Blanca Cusine on cavojen eliittiä. Vaadittu 30 kuukauden kypsytys on pitkä aika, mutta huippucavat jatkavat matkaa vielä pitkälle siitäkin eteenpäin, niin kuin tämä Blanca Cusine, joka yhdistää perinteisen Xarel-lon kahteen suureen kuohuviinirypäleeseen Chardonnay ja Pinot Noir. Kaikkien näiden juuret ovat Penedèksen korkeimpien kukkuloiden maaperässä ja ilmastossa. Chardonnay ja Xarel-lo ovat käyneet viiniksi jäähdytetyssä terästankissa ja Pinot Noir ranskalaisissa tammitynnyreissä. Lopuksi perinteinen toinen käyminen pullossa ja 80 kuukauden kypsytys.
erittäin kuiva, hapokas, mineraalinen, tyylikäs, vivahteikas
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tuottajan tarina

Parés Baltàn viinitalo on perustettu jo vuonna 1790 ja se on edelleen perheyritys. Viiniä tehdään suurella sydämellä ja rakastettavan herttainen Cusinén perhe toivottaa kaikki viininystävät lämpimästi tervetulleiksi tilalleen, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Barcelonasta. Viinitarhat sijoittuvat viiteen kylään vaihtelevaan maastoon, laaksoihin ja vuoristoon, minkä ansiosta viinejä viljellään niin välimerellisessä kuin mannerilmastossakin sekä niiden välimuodossa. Osa tarhoista sijaitsee luonnonsuojelualueiden keskellä, jossa rypäleet saavat kasvaa lähes taianomaiselta tuntuvassa rauhassa. Tarhoja sijaitsee vuosisatoja vanhoilla terasseilla, joilla myös villisiat, ketut, jänikset ja vuorikotkat ovat tavallinen näky. Parés Baltà viljelee neljäätoista eri rypälelajiketta. Ympäristöystävällisyys on kaiken tekemisen ydin. Koko Parés Baltàn tuotanto on Demeter-sertifioitua luomutuotantoa ja viinit ovat myös vegaaneille sopivia. Biodynaaminen viljely perustuu biodiversiteettiin ja tähtitieteeseen ja siinä halutaan kunnioittaa kosmoksen osallisuutta koko prosessin ajan.

Tuottaja

Parés Baltà

Rypäleet

Xarel.lo, Chardonnay, Pinot Noir

Sokerit

1 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

936147

Alueluokitus

DO Cava

Makutyyppi

Vivahteikas & ryhdikäs

Tutustu myös näihin

Pares Balta Cava Pink P 75cl
15,98 €
alko
Kuohuviinit
Erittäin kuiva
75 cl
Espanja
Stefan Winter Riesling Brut 75cl
14,98 €
alko
Kuohuviinit
Erittäin kuiva
75 cl
Saksa
Soligo Prosecco Rose
12,50 €
alko
Kuohuviinit
Erittäin kuiva
75 cl
Italia
Tosti Rose Prosecco
11,99 €
alko
Kuohuviinit
Erittäin kuiva
75 cl
Italia
Baglietti Prosecco No10 75cl
14,98 €
alko
Kuohuviinit
Kuiva
75 cl
Italia
Pares Balta Blanca Cusine 75cl
29,98 €
alko
Kuohuviinit
Erittäin kuiva
75 cl
Espanja