Näin syntyi Bagliettin kuohuviini ja sen korunkaunis lasipullo

Laatu on tärkeää, maku kaikki kaikessa ja arvostetun mutta silti modernin viinitilan ammattitaito ja tietämys ehdoton avain. Tämä on Bagliettin perusta, mutta se ei ole koko tarina. Se ei ole miksi kolme ruotsalaista vuokrasi auton Marco Polon lentoasemalta ja suuntasivat kohti Proseccolandia löytääkseen kultaa. Se ei ole miksi he ottivat valtavan riskin, jättivät taakseen kaiken ja kaikki kotonaan ja kuluttivat kuukausia maistiaisissa, neuvotteluissa viinintekijöiden kanssa ja oikean lasisuunnittelijan etsintään. Ei, Bagliettin ydin on yksi ja vain yksi asia. Se tunne vatsanpohjassa, kuplien ääni korvassa, kylmä lasi kuivilla huulilla. Tarjotin täynnä laseja. Hetki kun kaikki pysähtyy tilanteesta, ajankohdasta tai paikasta riippumatta. Se taianomainen hetki, kun pullo aukeaa. Näkymätön mutta selkeän kirkas raja tavallisen ja epätavallisen välillä. Lupaus jostain muusta. Eletään tässä hetkessä. Vaikka vain hetken. Nostakaamme lasimme – Tälle Hetkelle!

Baglietti – kuohuviiniä ja yksityiskohtaista lasisuunnittelua Italian sydämestä

Nimemme

Marco Baglietti työskenteli Venetoa ympäröivillä kukkuloilla 45 vuotta. Häneen kiteytyy monella tavoin se vankka ammattitaito, jonka eteen teemme jatkuvasti työtä Bagliettilla. Nimemme on kunnianosoitus Marcon perinnölle.

Numeromme

Viininvalmistus on loputon prosessi. Se on jatkuvaa luomista, kokeilua ja uudelleen yrittämistä. Jotta tuotoksemme pysyvät järjestyksessä, käytämme nimiä ja numeroita erottaaksemme ne toisistaan. Jotkut pullot lähtevät jakeluun heti, jotkut eivät koskaan näe päivänvaloa ja joitakin säilytetään pienissä erissä tulevaisuutta varten. Ainoat, jotka tietävät mitä nuo numerot ja nimet tarkoittavat, ovat me. Ja näin se on myös jatkossa.

47 Anno Domini

47 Anno Domini on tuottajamme ja mahdollistajamme. Missä muut näkevät esteitä, 47 Anno Domini näkee mahdollisuuksia. Heidän ammattitaitonsa ja osaamisensa on täysin vertaansa vailla ja heidän viinilaboratorionsa yksistään ehdottomasti vierailun arvoinen.

Pullomme

Kun olet ylpeä tuotteestasi, haluat että pullo kuvaa sen sisältöä. Tiesimme, että haluamme jotain kaunista ja ainutlaatuista. Tiesimme myös, että asiasta ei neuvotella. Työ aloitettiin idean palloittelulla maineikkaan suunnittelijan Raimondo Sandrin kanssa. Neljä viikkoa myöhemmin hän esitteli meille näkemyksensä. Katsoessamme piirustuksia Raimondo rauhallisesti tokaisi: ”Even the bottle is sparkling”. Juuri sillä hetkellä tiesimme, että hän oli pystynyt vangitsemaan juuri sen ajatuksen mitä olimme hakeneetkin.

14,98 €
alko
Kuiva
75 cl
Italia
14,98 €
alko
Kuiva
75 cl
Italia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email