Viinin laatu on tärkeää, ja sen maku on kaikki kaikessa. Arvovaltaiselta, mutta modernilta viinitarhalta tuleva ammatti- ja tietotaito ovat Bagliettin toiminnan avainasemassa ja sen ydin.

Se ei kuitenkaan ole se syy, miksi kolme ruotsalaista vuokrasivat auton Marco Polon lentokentältä Venetsiassa, ja lähtivät matkustelemaan ympäri Prosecco-alueita kultaa etsien. He eivät sen vuoksi jättäneet taakseen kotejaan, perheitään sekä ystäviään, ja viettäneet kuukausia eri maistiaisissa, keskustellen tuottajien kanssa, ja etsineet juuri oikeaa lasien valmistajaa.

Ei. Bagliettin toiminnassa vain yksi asia on tärkeää. Bagliettissa on tärkeää se tunne vatsanpohjassa, ne äänet korvissa, viileän lasin tuntemus kuivilla huulilla. Se tarjotin, joka on täynnä laseja. Tunne siitä, kuinka kaikki pysähtyy hetkeksi. Riippumatta tilanteesta, kaupungista tai tilaisuudesta. Taianomainen hetki, jolloin avaat pullon. Näkymätön, mutta selkeä raja tavallisen ja poikkeuksellisen välillä. Lupaus jostain muusta.

Eletään tässä hetkessä, vaikka vain pienen hetken. Nostetaan lasimme. Tälle hetkelle!

Löydät Bagliettin upeat viinit ja kuohuviinit jutun lopusta ja tuotehausta.

Baglietti - kuohuviiniä ja yksityiskohtaista lasisuunnittelua Italian sydämestä

Baglietti-No10

Nimemme

Marco Baglietti työskenteli Venetoa ympäröivillä kukkuloilla 45 vuotta. Häneen kiteytyy monella tavoin se vankka ammattitaito, jonka eteen teemme jatkuvasti työtä Bagliettilla. Nimemme on kunnianosoitus Marcon perinnölle.

Viiniemme numerot

Viininvalmistus on loputon prosessi. Se on jatkuvaa luomista, kokeilua ja uudelleen yrittämistä. Jotta tuotoksemme pysyvät järjestyksessä, käytämme nimiä ja numeroita erottaaksemme ne toisistaan. Jotkut pullot lähtevät jakeluun heti, jotkut eivät koskaan näe päivänvaloa ja joitakin säilytetään pienissä erissä tulevaisuutta varten. Ainoat, jotka tietävät mitä nuo numerot ja nimet tarkoittavat, ovat me. Ja näin se on myös jatkossa.

Baglietti kuohuviini
baglietti No. 1

47 Anno Domini -viinitila

47 Anno Domini on tuottajamme ja mahdollistajamme. Missä muut näkevät esteitä, 47 Anno Domini näkee mahdollisuuksia. Heidän ammattitaitonsa ja osaamisensa on täysin vertaansa vailla ja heidän viinilaboratorionsa yksistään ehdottomasti vierailun arvoinen.

Pullomme

Kun olet ylpeä tuotteestasi, haluat että pullo kuvaa sen sisältöä. Tiesimme, että haluamme jotain kaunista ja ainutlaatuista. Tiesimme myös, että asiasta ei neuvotella. Työ aloitettiin idean pallottelulla maineikkaan suunnittelijan Raimondo Sandrin kanssa. Neljä viikkoa myöhemmin hän esitteli meille näkemyksensä. Katsoessamme piirustuksia Raimondo rauhallisesti tokaisi: ”Even the bottle is sparkling”. Juuri sillä hetkellä tiesimme, että hän oli pystynyt vangitsemaan juuri sen ajatuksen mitä olimme hakeneetkin.

Baglietti kuohuviini