Viinillistä jännitystä

Loco Barber on ilmeikäs, uskalias viini, jolla on hyvin vahva verenpunainen väri. Se vie sinut jännitykseen ja seikkailuun. Uskallatko ryhtyä seuraamaan hullun parturin tarinaa? Mitä tapahtui Barcelonassa talvella 1789? Mikä oli tuon parturiliikkeen salaisuus? Oliko parturi sarjamurhaaja vai hyväntekijä, joka vapautti pahat ihmiset kohtalostaan? Mitä ajatteli parturiin rakastunut nuori nainen nähdessään lattialuukusta pudotetut ruumiit? Oliko parturi kannibaali? Entä poliisimies, jolle sarjamurhaajan löytämisestä tuli pakkomielle? Oliko tämä unta vai totta? Tämä viini vie sinut keskelle tarinaa, johon pääset skannaamalla pullon etiketin puhelimellasi ja lataamalla sovelluksen. Ehkä lasillinen Loco Barber -viiniä rohkaisuksi? Jos uskallat!

Loco Barber on jännittelyviini

Loco Barber

Viinin väri on tumma, verenpunainen. Sen rypäleinä ovat Tempranillo ja Syrah. Tuoksussa voi havaita tummia luumuja, mansikoita, kirsikoita, vadelmahilloa ja mausteita. Maku on täyteläinen, makean hedelmäinen, marjaisen hapokas, mustaherukkainen, lakritsinen, mansikkainen ja mausteinen. Loco Barber on lihaviini, se sopii padoille, paisteille, riistalle ja kypsille juustoille. Erityisesti tämä viini sopii nautittavaksi dekkareita lukiessa tai jännäreitä katsellessa.

Loco Barber on kuolettavan herkullinen viini

Reserva de la Tierra on suuri viinintuottajaryhmä, jolla on Tarragonassa valtava viinikellari ja pullottamo, yksi Euroopan moderneimmista, Riojassa hyvin iäkkäitä Grenache-köynnöksiä ja 220 hehtaaria Tempranillo-tarhoja, Prioratin alueella 34 hehtaaria tarhoja ja puolen miljoonan litran kellaritilat, Ribera del Duerolla 100 hehtaaria tarhoja, joista osan köynnökset yli 50 vuotta vanhoja ja kellari sekä tarhoja edelleen Ruedan alueella. Reserva de la Tierran viinivalikoima on laaja ja tuotannon keskipisteessä on korkea laatu, josta kertovat näyttelyiden, kilpailujen ja lehtien jakamat yli 200 kansainvälistä palkintoa. Reserva de la Tierran erityinen piirre on vuorovaikutus viinin rakastajien kanssa. He haluavat tuottaa viinejä, joilla on valmiit asiakkaat. He haluavat tuottaa elämyksiä. Tämä on lähtökohtana myös tässä viinissä.

Klikkaa, jos uskallat…