Vapun perinteisiin kuuluu hauskanpito ystävien kesken keväisessä ulkoilmassa. Opiskelijoiden jouluksikin nimitettyä juhlaa saattaa kuitenkin joskus olla olosuhteista riippuen mahdotonta viettää perinteisin tavoin. Aina voi kuitenkin keksiä eri tapoja juhlistaa vappua ystävien ja perheen kanssa.

Vapun perinteisistä herkuista, munkeista, tippaleivistä ja simasta, voi nauttia pienemässäkin seurassa. Näiden herkkujen kanssa sopii hyvin tarjottavaksi Tosti -tuoteperheen kuohuviinit. Mikäli toivot erikoisempaan vapunviettoon myös erikoisempia makupareja, löydät mainiot ehdotuksemme esimerkiksi täältä.

Pienessä seurassa vappua voi viettää lautapelejä pelaillen tai hyvästä ruuasta nautiskellen. Tähän yhdistelmään sopii kuin nenä päähän pullollinen kuplivaa. Kuohuviinin voit valita tilanteen mukaan, sillä makuvaihtoehtoja varmasti riittää. Tässä niistä muutama mainio esimerkki:

Tosti Prosecco Extra Dry

Tämä Tostin uutuus on nimestään huolimatta maultaan pirteän hedelmäinen ja sopii siksi moneen eri tilanteeseen. Vappuna tätä proseccoa voit tarjoilla hyvin esimerkiksi munkkien ja tippaleipien kanssa.

Tosti Butterfly Demi Sec

Kuohuviini, joka sopii täydellisesti vapun tyyliin upean ulkonäkönsä vuoksi. Tällä kuplivalla saat varmasti juhlasi lentoon pienemmässäkin porukassa. Tosti Butterfly sopii tarjottavaksi juhlissa, mutta niin myös sohvaherkkujen, kuten sipsien ja suklaan kanssa.

Tosti Asti Dolce

Tosti Asti on makeahko, mutta kevyt kuohuva ja sopii siksi niin makeiden, kuin suolaistenkin tarjottavien kanssa. Miltä kuulostaa sipsit ja kuohuva? No mahtavalta tietenkin! Tästä moneen makuun sopiva kupliva, joka sopii varmasti vappuusi huolimatta siitä, miten sen aikoo viettää.

Viikon viinin väki toivottaa jokaiselle oikein kuplivaa ja iloista vappua!