Bloggaajat

Viikon Viini -blogin kirjoittajina ja tuottajina toimii joukko viini-ihmisiä. Meitä on niin viinin ammattilaisia, asiantuntijoita, harrastajia ja kuin fiilistelijöitäkin. Kaikkia meitä yhdistää se, että haluamme tarjota viinitietoamme muidenkin ulottuville. Oli sitten kyse mausta, tuoksusta, viinin taustoista tai tarinoista, pyrimme antamaan viinivinkkejä, jotka todella toimivat.

Joka torstai päivitämme blogiin Viikon Viinin ja siihen sopivan vinkin, kuten reseptin, tarinan tai tietoiskun. Reseptimme ovat aina helppoja ja hyviksi testattuja. Tänä vuonna jaamme yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa kehiteltyjä reseptejä, myös sellaisia mitä voi käydä kokeilemassa eri ravintoloissa ympäri suomea, mikäli ei jaksa itse kokata tai haluaa vertailla.

Edellisinä vuosina Viikon Viinin reseptit on loihtinut muun muassa Marko Palovaara sekä keittiömestari Sasu Laukkonen.

Annamme suosituksia, emmekä niinkään halua arvostella viinejä. Nautimme ruuan ja viinin yhdistämisestä, ja jaamme omia hyviksi havaittuja vinkkejä tämän blogin kautta.Ymmärrämme, että makuja on monia, ja makuasioistahan saa keskustella. Viini on meille ilo, harrastus, työ ja nautinto. Kohtuus kaikessa, jopa viinissä – nauti kohtuudella.

Löydät Viikon Viinin myös Facebookissa. Voit myös seurata Viikon Viiniä Instagramissa ja Twitterissä @viikonviini!

Tervetuloa mukaan!

Start typing and press Enter to search