Kategoria Kuohuviini, Rosé, Valkoviini

Crudo + spicy = balance

Crudon puolikuiva luomuvalko- ja luomuroseviini sekä kuiva luomuprosecco sopivat kuin nyrkki silmään mausteisen itämaisen ruoan kanssa. Kokeile vaikkapa tämän reseptin kanssa.

Minkä sinä valitsisit?

CRUDO PROSECCO on maultaan kuivahko, raikas ja hedelmäinen ja sisältää aromaattista kukkaisuutta. Jälkimaussa on puhdasta mineraalisuutta. Lue lisää>>

CRUDO NEGROAMARO ROSATO on maultaan raikas, hedelmäinen ja aromaattinen. Hedelmäisyyden lisäksi voit aistia kypsempiä marjoja, verigreippiä sekä herukkaa. Viini jättää suuhun virkistävän ja kevyen mausteisen jälkimaun. Lue lisää>>

CRUDO CATARRATTO ZIBIBBO on maultaan raikas ja hedelmäinen. Siinä on tasapainoista makeutta, ripaus kypsää trooppista hedelmää, ananasta, mangoa, kukkaisuutta ja limeä. Lue lisää>>

Crudon tuottaa Mare Magnum, joka on vuonna 2010 perustettu viinialan yritys. Sen perustivat yli 20 vuotta viinialan johtavilla paikoilla toimineet Takis Soldatos ja Mario Calzolari. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä ja se tuottaa viinejä laajasti eri puolilta Italiaa: Venetosta, Toscanasta, Apuliasta, Sisiliasta… Yrityksen enologit matkustavat ympäri maailman etsien laadukkaita tuottajia yhteistyökumppaneiksi. Mare Magnum onkin laajentanut tuotantoaan Ranskaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan, Australiaan ja Uuteen Seelantiin. Huolimatta siitä mistä päin maailmaa yrityksen viinit tulevat, visio on selkeä: tuottaa laadukkaita viinejä kohtuulliseen hintaan.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search