Kategoria Valkoviini

Lahjapakkaukset ovat nyt saatavilla Alkon hyllyiltä jouluisilla ilmeillä. Viini kauniissa lahjapaketissa on helppo ja mukava lahja juhliin. 

Vintaen tuottama QP on luomupunaviini Riojasta. Modernilla otteella tuotettu täyteläinen punaviini on nyt upeassa retrossa lahjapakkauksessa. 

QP on upea kumppani täyteläisille liharuoille. Sen seurassa viihtyvät esim. naudan pihvit ja fileet, lampaan paahtopaisti, sekä poron ja hirven paistit. Voit kokeilla sitä myös maanläheisten lihapatojen seuraksi. Mausteet ja lisäkkeet saavat olla yksinkertaisen tyylikkäitä esim. yrttejä ja sieniä. Viini toimii erinomaisesti myös jouluisessa juhlapöydässä. 

Maultaan viini on täyteläinen. Tumma marjaisuus jatkuu myös maussa ja sitä täydentää ja tasapainottaa kevyesti paahteinen tammisuus ja pirteä karpalomainen hapokkuus. Viinin tanniinit ovat selkeät, mutta jo pyöristyneet. Jälkimaku on pitkä ja tyylikkään mausteinen.

QP on moderni Rioja-viini. Sekä alkoholi- että malolaktinen käyminen on tehty terästankeissa. Käymisessä ei ole lisätty rikkidioksidia. Nämä takaavat viiniin moderniin tyyliin hyvän hedelmäisyyden. Viiniä kypsytetään 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista puolet ovat uusia. Tämän jälkeen viini kypsyy vielä yli 6 kuukautta pulloissa ennen myyntiä. Viini on tuotettu täysin luomuna.

Hinta Alkoissa 16,49€

Recent Posts

Start typing and press Enter to search