Kategoria Valkoviini

Pikkujoulukausi on nyt parhaimmillaan. Minkä viinin sinä valitset pikkujouluihin? Oletko nautiskelija, syleilijä, bilehile vai puhelija?

Footmarkin viinit toimivat erinomaisesti jokaisen tyypin pikkujouluun! 

Huomaavainen nautiskelija – Onko pikkujoulut sinulle aikaa nauttia ruuasta ja hemmotella ystäviä ihanilla kattauksilla ja aterioilla? Footmark Pinotage on runsaudessaan mitä mainioin yleisviini. Sen seurassa viihtyvät vaikka hieman mausteisemmat kana ja porsas, mutta se ei pelästy reilua maanläheistä pihviäkään. Maku on runsas, paahteinen ja pehmeä. Viini jättää suuhun tyylikkään pippurisen jälkimaun.

Pehmeä Syleilijä – Pikkujoulut ovat sinulle ystävien ja läheisten kanssa vietettyä laatuaikaa. Footmark Merlot Cinsault on erinomainen party-viini, joka sopii hyvin seurusteluun. Makean marjaisena ja täyteläisenä viininä se toimii myös pastojen ja porsaanliharuokien kumppanina. Viini on täyteläinen, keskitanniininen, tumman marjainen, kirsikkahilloinen, metsämarjainen, mausteinen ja hennon savuinen.

Pirteä bilehile – Sinusta tanssilattia on oikea paikka viettää pikkujouluja. Karaokessa bravuurina laulat mieluiten kovaa ja korkealta. Footmark Chardonnay Viognier pysyy menossasi mukana. Viini on raikas ja tasapainoinen valkoviini, jonka mausta löytyy herkullista hedelmäisyyttä ja raikasta sitruksisuutta. Chardonnay viognierin seurassa viihtyvät raikkaat salaatit ja kalaruuat, kunhan maltat istua aloillesi ja nauttia ruuasta. 

Tiedostava Puhelija – Pikkujouluissa saat avattua sanallisen arkkusi. Juhlien lomassa ehdit keskustella politiikasta aina työpaikan juoruihin. Tähän tarkoitukseen tarvitset riittoisan viinin, sillä juttua sinulla riittää. Footmark Organic tulee litran muovipullossa ja on tuotettu luomuna, joten itse viinistäkin löytyy keskusteltavaa. Viinin maku on puolikuiva, keskihapokas, kypsän sitruksinen, kevyen persikkainen ja karviaismarjainen, hennon mausteinen, raikas.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search