Kategoria Valkoviini

Savia Viva nimi kertoo ”elämän virrasta”, jotka virtaavat köynnöksissä tuottaen rypäleitä ja välittäen Penedèsin maaperän luontaisen aromikkuuden rypäleisiin ja lopulta viiniin. Savia Viva tuoteperheen etiketit tekevät kunniaa kauniille Suomeen liittyvälle tositarinalle. Vuonna 1971 Joan ja Maria Angels Cusiné menivät naimisiin. He ostivat asuntoauton, jolla lähtivät kahden kuukauden häämatkalle Skandinaviaan. Seikkailun jatkuessa he saapuivat myös Suomeen, jonka kulttuuriin, ihmisiin ja ruokiin he rakastuivat. Yhdeksän kuukautta myöhemmin syntyi heidän poikansa Joan, joka on tällä hetkellä yrityksen johdossa.

Uusi kuohuviini Savia Viva Cava on perinteisellä menetelmällä valmistettu laatukuohuviini Kataloniasta. Se on valmistettu vain rakkaita suomalaisia varten. Tämä runsas ja hedelmäinen Cava sopii niin suomalaiseen juhlaan kuin arkeenkin. Savia Viva – viinit ovat kaikki valmistettu luomuna ja soveltuvat vegaaneille.

  

Cava on loistava aperitiivi ja seurustelukuohu. Sopii aterioille, salaateista monipuolisesti kasvis- kana- ja porsaanliharuokiin. Raikastaa myös pizzahetken. Hinta Alkoissa 11,99€

Savia Viva tuoteperheeseen kuuluu myös: Savia Viva Familia Tempranillo, Savia Viva Familia Xarel-lo & Savia Viva Familia A Tinto. Viinien hinta 9,98€ / 0,75l.

Savia Viva Tempranillo on täyteläisessä maukkaudessaan mainio kumppani maanläheisille liharuoille, mausteiselle porsaalle, punaiseksi jätetylle naudan pihville, lampaan paahtopaistille ja hieman viilennettynä myös kanalle. Äläkä unohda, että espanjalaisen luonteensa vuoksi Savia Viva Tempranillo on luonteva runsaampien tapasten seuralainen! Juustoista sen seurassa viihtyy etenkin kypsempi Manchego.

Savia Viva Familia Tinto A on monikäyttöinen viini. Se sopii mainiosti erilaisten liharuokien seuraan. Voit kokeilla sitä esim pitkään kypsytetylle possulle tai yrttiselle lampaalle. Eikä se pelästy makean mausteisia grilliruokiakaan. Se on myös hyvä valinta laadukkaaksi buffet- tai illanistujaisviiniksi valkoisen sisarensa Savia Viva Xarellon seuraksi. Luonnonmukaisesti tuotettuna se on luonteva kumppani lähi- ja luomuruoille.

Savia Viva Xarel-lo on hieno kumppani vaaleille kaloille, kuhalle ja siialle. Raikkaudessaan se toimii myös kesäisten salaattien kanssa, täydennettynä esim. äyriäisillä tai kanalla. Kokeile sitä myös piristävänä aperitiivina tai raikkaana seurustelujuomana.

Samantyylisiä postauksia

Start typing and press Enter to search