Kategoria Valkoviini

Champagne Nicolas Feuillatte on vain 40-vuotias samppanjatalo, näin ollen nuorin kaikista suurista samppanjataloista. Tämä nuorekkuus tarjoaa mahdollisuuden uudelle näkemykselle. Nicolas Feuillatte uskoo, että ylellisyydessä on kyse tyylikkyydestä ja asenteesta, tunteesta ja ilosta, sekä kaiken hyvän ja kauniin arvostuksesta.

Talon samppanjat saavat uuden ulkoasun syksyn aikana. Muutoksen myötä Nicolas Feuillatte haluaa erottua aikaista enemmän premium tason samppanjana. Tähän talo tähtää tuomalla arvokkuutta ulkonäköön, samalla kunnioittaen samppanjan perinteitä ja luksusimagoa. Nicolas Feuillatten periaatteisiin kuuluu, että samppanja on tarkoitettu jokaiseen lumottuun hetkeen ja tätä talo haluaa myös uudistuksella tuoda enemmän esille.

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut on taloa ehkä parhaiten kuvaava samppanja. Väriltään samppanja on kirkas, kuulas, vaalean kullankeltainen. Tuoksussa on tuoretta omenaa, makeaa päärynää, hasselpähkinää ja paahtoleipää. Myös persikka voi löytää tiensä tuoksuttelijan nenään. Maku on selkeän hedelmäinen, pehmeän happoinen ja kevyen kermainen. Maistettavissa on myös omenankotaa, greippiä ja mineraaleja. Maun pituus tuo vielä juomasta esille pehmeän sitruksen ja hienoisen persikkaisuuden. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa. 

UUDEN LOGON SYMBOLI KUVAA

YHTEISÖÄ – joka tuottaa samppanjat, miehet ja naiset.
TÄHTEÄ – huippuosaamisen ilmentymä ja viittaus luksukseen.
LUONTOA – köynnöksiä ja rypäleitä.
SYDÄNTÄ – tunteen tunnus, yhdessä eteenpäin yhteiseen päämäärään.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search