Kategoria Samppanja

Nicolas Feuillatte Graphic Ice Champagne Demi-Sec on valmistettu ennen kaikkea jäiden kanssa nautittaviksi, sekä erilaisiin ULTRA laadukkaisiin cocktaileihin. Graphic Ice samppanjasta luonnistuu ihania drinkkejä kesän tunnelmointiin ja miksei myös rapujuhliin tuomaan tunnelmaa? Samppanjan väri on kuulas, vaalean kullankeltainen. Tuoksussa on hilloutuneiden eksoottisten hedelmien tuoksua sekä aavistus saksanpähkinää. Maku on voimakkaan hedelmäinen, pehmeän happoinen sekä kevyen kermainen. Jäiden kanssa maku terävöityy, tasaantuu ja muuttuu selvästi elegantimmaksi. Nicolas Feuillatte Graphic Ice löytyy Alkosta hintaan 39,99€ / 75cl.

Champagne Nicolas Feuillatte on vain 40-vuotias samppanjatalo, näin ollen yksi nuorimmista kaikista suurista samppanjataloista. Tämä nuorekkuus tarjoaa mahdollisuuden uudelle näkemykselle. Samppanja on Ranskan ja Suomen markkinan myydyin samppanja ja maailman kolmanneksi myydyin samppanjabrändi. Samppanjatalo Nicolas Feuillatte on viljelijöiden yhteenliittymä, Centre Vinicole de la Champagne (CVC), mikä takaa Nicolas Feuillattelle laadukkaiden rypäleiden saamisen sekä laajat resurssit. Hintojen pitäminen kuluttajaystävällisenä on edelleen yksi yrityksen pääfilosofioista. He ajattelevat myös, että samppanja ei ole vain poikkeuksellisia tapahtumia varten vaan se on tarkoitettu jokaiseen elämän lumottuun hetkeen. Ylellisyydessä on kyse tyylikkyydestä ja asenteesta, tunteesta ja ilosta, sekä kaiken hyvän ja kauniin arvostuksesta, jokaisessa elämän lumotussa hetkessä.

KOKEILE NÄITÄ HELPPOJA COCKTAIL-RESEPTEJÄ:

GRAPHIC LIME

12cl Nicolas Feuillatte Graphic Ice
Lime
Jäitä
Kaada shampanja jäiden päällle viinilasiin. Purista sekaan yksi limen lohko. Sekoita kevyesti ja tarjoile.

ICED RED ORANGE

4cl Verigreippimehu
12cl Nicolas Feuillatte Graphic Ice
Mittaa mehu kuohuviinilasiin ja kaada Nicolas Feuillatte Graphic ice päälle. Sekoita kevyesti ja tarjoile.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search