Kategoria Valkoviini

VUORISTON SUOJISTA SUOMEEN

Uutuus Chardonnay Do Navarran alueelta Espanjasta Alkon vakiovalikoimaan. Moraleda Chardonnayn rypäleet tulevat viiniin Valle de Yerrin alueelta joka sijaitsee Urbasa ja Andía -vuorten suojassa, aivan lähellä Pyreneiden vuoristoa. Vuoristo on kuvattuna myös tuotteen etiketissä. Korkeutta näillä vuorilla on jopa 1000 metriä merenpinnasta, joten valkoviinissä on luonnostaan raikasta hapokkuutta. Viini on käynyt viileässä lämpötilassa raikkaan hedelmäisyyden säilyttämiseksi, ei tammikypsytystä.

RAIKAS JA TYYLIKÄ

Tuoksu on raikas ja tyylikäs, siinä voi havaita trooppista hedelmää, sitruksia ja hiukan valkoisia kukkia. Aromit toistuvat maussa, joka on kuiva, hapokas, keltaluumuinen, meloninen, viheromenainen yrttinen, raikas, tasapainoinen ja pitkä.

KESÄVIINI

Täydellinen viini kevyille aterioille, kuten ravut ja katkaravut, höyrytetty tai grillattu kala, kalapatee, kana- tai kasvisterriinit. Kokeile myös kevätvihanneksista tehdyn pastan tai risoton kera, tai kermaisten kasviskeittojen kanssa.

Hinta: 9,48€
Alkonumero: 599167

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search