Kategoria Punaviini

 

La Sueca on nostalginen paluu menneisyyteen, demokratian alun ja vapaamielisyyden aikaan. Tämä pullo vie meidät aikamatkalle 70-luvun Benidormin leirintäalueille, jatkuvien juhlien ja lomailun leppoisaan ilmapiiriin. Kuin nuo aurinkoiset kesät olisi taltioitu pulloon. Noina aikoina myös ruotsalaisnaiset (La Sueca = ruotsalainen nainen) rantautuivat runsaina joukkoina lomailemaan Espanjan rannoille mielessään kesäromanssit paikallisten miesten kanssa. Siitä nimi tuotteellekin. Maalattu erikoispullo patenttikorkilla on näyttävä.

“KUIN AURINKOA PULLOSSA”

 

Tämä punainen sangria saa alkunsa raikkaan mehukkaasta Garnacha ja Tempranillo -viinistä. Sen jälkeen se saa maseroitua luonnollisten appelsiinimehu-, sitruuna-, kaneli-, persikka-, aprikoosi-, lime-, ja hedelmäuutosten kanssa. Muutaman viikon kuluttua maut ovat kohdallaan ja lisätään tilkka rypälemehua, makeutetaan ja voilà, La Sueca on hehkeimmillään!

Loistava aperitiivi ja seurustelujuoma. Mutta kannattaa kokeilla myös ruuan kanssa! Hyvä kumppani meksikolaiselle, espanjalaiselle ja thai-keittiölle. Hyvä myös brie-tyylisten pehmeiden juustojen kanssa. Tarjoile aina hyvin viilennettynä. Juhlajuomana kannussa tai boolimaljassa, sangríasta saa näyttävän lisäämällä hedelmälohkoja ja jäitä joukkoon.

Sangriassa on kirkkaan kirsikanpunainen väri. Tuoksun kaneli, sitrus ja punaiset hedelmät toistuvat myös maussa, joka on raikas, hedelmäinen ja tasapainoinen. Hinta alkoissa 15,98€ / 1L!

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search