Kategoria Punaviini

Grilliviini Navarrasta

Nuban hanapakkaus on voimakas Navarran Cabernet Sauvignon -blend. Viini tulee Navarran alueelta, jossa olosuhteet saavat aikaan laatuviinejä. Korkeuseroa on merenpinnasta sen verran paljon, että lämpötilaerot päivän ja yön välillä ovat merkittäviä. Alueen ilmastoon vaikuttavat merkittävästi useat tekijät: Atlantti, Pyreneiden vuoristo, Ebro-joki ja Välimeren tuulet. Cabernet Sauvignon viihtyy hyvin Navarrassa. Tämä pääosin Cabernet Sauvignonista valmistettu viini on saanut 4-6 kk ajan tammikypsytystä tuomaan vielä lisävivahdetta makuihin ja rakenteeseen. Hinta 29,89€ / 3L

Väri, Maku, Tuoksu?

Viinissä on syvä kirsikanpunainen väri. Viinissä on tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa, kevyistä suklaisuutta ja mausteisuutta sekä tammea. Erittäin täyteläinen, ’lihaisa’ viini.

Mitä viinin kanssa?

Viini on ehdottomasti tarkoitettu grillaukseen. Se onkin näppärä napata mukaan mökille punaisen lihan kera. Lisäksi viini sopii keskivahvoille ja vahvemmille juustoille erinomaisesti.

Tuottaja – Vintae

Viinin tuottaa Vintae-yhtymä, joka on yksi Espanjan jännittävimmistä ja moderneimmista tuottajista, joka kattaa nykyään suurimman osan Espanjan viinialueista ja apellaatioista. Tuottaja tekee laatuviinejä nykyään myös Chilessä.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search