Kategoria Punaviini, Valkoviini

Bienbebido – viiniperhe on kehitetty yhteistyössä espanjalaisten keittiömestareiden kanssa. Bienbebido Pescado Verdejo (3l) on ulkoasunsa mukaisesti kehitetty täydelliseksi kumppaniksi kalaruoille ja Bienbebido Vaca (0,75l) on ulkoasunsa mukaisesti kehitetty täydelliseksi kumppaniksi naudanlihalle. Lue ehdottamamme pienet ja yksinkertaiset reseptit piknikille viinien kanssa! Bienbebidon tuottaa Vintae, joka on perustettu vuonna 2000. Vintae tuottaa viinejä 12 eri viinialueella Espanjassa ja sen vuosituotanto on yli 1,5 miljoonaa litraa.


 

Bienbebido Pescado Verdejo on ulkoasunsa mukaisesti kehitetty täydelliseksi kumppaniksi kalaruoille. Viinin tuoksu on raikkaan hedelmäinen, josta nousee esiin sitruksisuutta, vastaleikattua ruohoa ja mineraalisuutta. Maku on intensiivinen ja pitkä ja siinä hapokkuus on kauniissa tasapainossa. Greippisyys, viherherukkaisuus ja hento yrttisyys maistuvat viinissä miellyttävästi. Bienbebido Verdejo sopii ulkoasunsa mukaisesti kalaruoille, mutta myös äyriäiset ja erilaiset kasvisruoat maistuvat tämän viinin kanssa. Viini sopii myös nautiskeluun sinällään.

Klassinen ja jokaisen kotikokin taitamat graavilohileivät toimivat erinomaisesti piknikorin täytteenä Bienbebido Verdejon parina.
Tämän reseptin taitaa kaikki:
200g Tuorejuustoa
1 Ruukku salaattia
150g Graavilohta
Levitä tuorejuustoa reilusti limppuviipaleiden päälle. Nosta salaatinlehdet tämän jälkeen ja viimeiseksi graavilohisiivut. Halutessasi voit puristaa lime lohkosta mehua leivän päälle, joka toimii erinomaisesti viinin kanssa.

 

 


 

Bienbebido Vaca on ulkoasunsa mukaisesti kehitetty täydelliseksi kumppaniksi naudanlihalle. Viini on väriltään syvän rubiininpunainen. Tuoksu on monivivahteinen. Ranskalaisen tammen tuoma hento savuisuus ja metsän tummat marjat nousevat tuoksussa tyylikkäästi eteen. Maku on täyteläinen, tumman hedelmäinen ja tammi on siinä kauniisti tasapainossa. Kypsät tanniinit ja hyvä hapokkuus tekevät viinistä ryhdikkään. Bienbebido Vaca on selkeä lihaviini. Naudanliha, lihapadat ja grillivartaat ovat parhaita valintoja tämän viinin kumppaniksi. Bienbebido Vaca maistuu myös mainiosti juustojen kanssa. Yksinkertainen lihaisa antipastolautanen toimii erinomaisesti Bienbebido Vacan kanssa!

Kokoa näistä antipastolautasesi helposti:
Marinoituja mustia oliiveja
Aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
n. 200g Parmankinkkua
Iso tuore patonki

 

 


 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search