Kategoria Valkoviini

Samppanja kuplii tänään Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne 2018 avaa oveensa. Jokavuotinen samppanjan ystävien tapahtuma on kolmepäiväinen tapahtuma, joka kerää samppanjan suuret nimet yhden katon alle. Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tapahtuma on avoinna:

Torstaina 19. huhtikuuta 2018 kello 15-21

Perjantaina 20. huhtikuuta 2018 kello 15-21

Lauantaina 21. huhtikuuta 2018 kello 12-20

Tapahtumapaikkana:

Vanha Ylioppilastalo
Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Historiallinen, yli 140 vuotta sitten avattu Vanha ylioppilastalo on kenties kaupungin perinteisin juhlien ja tapahtumien viettopaikka. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva arvorakennus on osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Upea juhlasali ja historiallinen musiikkisali luovat mainiot puitteet keväiselle samppanjatapahtumalle.

Mukana tapahtumassa Nicolas Feuillatten samppanjat

Champagne Nicolas Feuillatte on vain 40-vuotias samppanjatalo, näin ollen nuorin kaikista suurista samppanjataloista. Tämä nuorekkuus tarjoaa mahdollisuuden uudelle näkemykselle. Nicolas Feuillatte uskoo, että ylellisyydessä on kyse tyylikkyydestä ja asenteesta, tunteesta ja ilosta, sekä kaiken hyvän ja kauniin arvostuksesta.

Nicolas Feuillatte on sinulle, joka tunnustat arvoa ja kauneutta tässä ja nyt. Sinulle joka tiedät miten nauttia elämän lumotuista hetkistä. Samppanja ei ole vain poikkeuksellisia tapahtumia varten. Vaan samppanja auttaa piristämään kaikkia kauniita hetkiä, jotka tuovat esiin jotain lumottua.

Nicolas Feuillatten Historia

Nicolas Feuillatten ura on ollut hohdokas ja eksoottinen matka New Yorkista Tunisiaan, Australian kautta samppanjan synnyinseudulle, Eperney’hin. Hän loi uransa pikakahvin kehittäjänä ja toimi myöhemmin diplomaattina Afrikassa, erikoisosaamisenaan kahvin ja kaakaon tuonti. Hänet nähtiin New Yorkin suihkuseura-piireissä Sophia Lorenin seurassa ja golfia hän pelasi Kennedyjen ja Aristotle Onassiksen kanssa. Nelikymppisenä hän kyllästyi kultaiseen elämään ja myi Keskuspuiston asuntonsa Valentinolle ja muutti Australiaan valokuvauksen innoittamana.

Kohtalokas puhelinsoitto muutti hänen elämänsä; hän oli perinyt 12 hehtaaria parasta maata Champagnen seudulta. Nicolas loi oman samppanjan ensin ystävilleen. Vuonna 1976 hän perusti yrityksen, Champagne Nicolas Feuillatten, luottaen silmiinpistävien persoonallisuuksien – Lauren Bacall, Jackie Onassis ja Yves Saint Laurent – promootiovoimaan. ”Champagne is for fun!” sanoi Nicolas Feuillatte, ja vuonna 1986 Champagne Nicolas Feuillatte ja viljelijöiden yhteenliittymä, Centre Vinicole de la Champagne (CVC), yhdistyivät. Yhdistyminen takasi Nicolas Feuillattelle laadukkaiden rypäleiden saamisen sekä laajat resurssit. Hintojen pitäminen kuluttajaystävällisenä on edelleen yksi yrityksen pääfilosofioista.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search