Kategoria Punaviini

Uutuuspunaviini on kehitetty suomalaiseen makuun. laadukas viini, joka omaa hyvän hinta-laatu suhteen. Tuottajan viinit ovat Ruotsin markkinoilla myydyimpiä viinejä!

Spinnakker tulee Riverlandista, kaakkois-Australiasta, joka on erityisen kuuluisa sen täyteläisistä ja voimakkaista Shiraz-viineistä. Alueella vaikuttaa päivisin lämmin mannerilmasto ja iltasin Murray- joki tuo tarvitun viilennyksen viiniviljelmille. Viini käy suurimman osan terästankeissa suhteellisen matalalla lämmöllä, jonka jälkeen osa viinistä käy vielä 3-5 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joka viimeistelee viinin täyteläisen maun.

Spinnakerin tuottaa Mare Magnum, joka on vuonna 2010 perustettu viinialan yritys. Sen perustivat yli 20 vuotta viinialan johtavilla paikoilla toimineet Takis Soldatos ja Mario Calzolari. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä ja se tuottaa viinejä laajasti eri puolilta Italiaa: Venetosta, Toscanasta, Apuliasta, Sisiliasta… Yrityksen enologit matkustavat ympäri maailman etsien laadukkaita tuottajia yhteistyökumppaneiksi. Mare Magnum onkin laajentanut tuotantoaan Ranskaan, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan, Australiaan ja Uuteen Seelantiin. Huolimatta siitä mistä päin maailmaa yrityksen viinit tulevat visio on selkeä: tuottaa laadukkaita viinejä kohtuulliseen hintaan.

Pastat, pitsat ja voimakkaat juustot!

Spinnakerin seurassa viihtyvät, pastat, pitsat, sekä voimakkaat juustot. Voit kokeilla sitä myös grilliruoan esim. naudan entrecote, T-Bone Stake kanssa. Suositeltava tarjoilulämpötila: 16-18˚C. Maku on hyvin tasapainoinen, ryhdikäs, samettisen pehmeä ja sen jälkimaussa voi aistia kevyttä yrttisyyttä. Tuoksu on hillityn hedelmäinen, kevyen yrttinen, paahteinen ja mausteinen. Spinnaker on väriltään kauniin tummanpunainen.

TUOTTAJA: Mare Magnum

MAA: Australia

ALUE/ LUOKITUS: Wine of south Eastern Australia, Riverland

RYPÄLE: Shiraz 100%

VOL: 14,5 % (sokeri 12 g/l)

KOKO: 75 cl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search