Kategoria Valkoviini

Tammikuun tipaton jatkuu vielä joillakin. Kuitenkin itsekurin vähentyessä Alkoon on saapumassa pelastus! Ensiviikon aikana Alkon hyllyiltä tulee löytymään erinomainen alkoholiton kuohuviini Marina Espumante Moscato Zero. Marina Espumante Zero on valmistettu Muscat d’Alexandrie rypäleistä, jotka tulevat Alicanten rannikoalueelta. Muscat d’Alexandrie lajikkeen tunnusomaisia piirteitä ovat trooppinen hedelmäisyys sekä hillitty kukkaisuus, jotka tulevat mukavasti esille tässä alkoholittomassa kuohuviinissä.

Viinin tuottajana toimii Bodegas Bocopa, joka on Espanjan Alicanteen vuonna 1987 perustettu suuri viljelijöiden yhteenliittymä 1500 hehtaarin viinitarhoilla. Se tuottaa peräti 40 % koko DO Alicanten viinituotannosta. Vuonna 1996 yhtiö alkoi tuottaa viinejä orgaanisesti ja se on nykyään merkittävä luomuviinien tuottaja 325 hehtaarin viljelyalalla ja 700 000 pullolla vuodessa.

Marina Espumante Moscato Zero

Tämä raikas ja hedelmäinen kuohuviini soveltuu mainiosti aperitiiviksi alkoholittomana vaihtoehtona. Parhaillaan viilennettynä 4-6 asteen lämpötilaan.

 

Maa

Espanja, Alicante

Rypäle

Muscat d’Alexandrie 100%

Sokeri

(99g/l)

Väri

Kirkas ja hyvin vaaleankeltainen.

Tuoksu

Viehättävästä ja aromaattisesta tuoksusta voit löytää trooppista hedelmää, sitruksisuutta, omenaa sekä päärynää.

Maku

Maultaan raikas ja hedelmäinen. Hyvä hapokkuus ja hedelmäisyys ovat tasapainossa. Jälkimaku on kohtuu pitkäkestoinen.

Hinta

8,49€ Alkon vakiovalikoima

 

 

 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search