Kategoria Valkoviini

Elämän jokaisesta hetkestä kuuluu nauttia ja se onkin tämän viikon viinin perusta. Stellar Wineryn tuottama ihana ja hauska luomuviini Live-a-Little Wildly Wicked White on tietenkin luomuna viljelty, eettisesti tuotettu ja reilun kaupan periaatteita noudattava. Tämän vuoden teema viinien parissa on selkeästi vastuullisuus, terveys ja hyvinvointi. Live-a-Little Wildly Wicked White onkin erinomainen viini juuri eettisiä ja vihreitä arvoja arvostavalle, sillä tuottaja on tunnetusti perustanut kaiken toimintansa vihreille ja erittäin eettisille arvoille. Viini on saatavissa Alkon vakiovalikoimasta vain hintaan 9,40€! Live-a-Little Wildly Wicked White on helposti lähestyttävä ja mutkaton viini. Se on sekoitus Chenin Blancista, Chardonnaysta ja Muscat d´Aleksandriasta. Etelä-Afrikan oma lajike Chenin Blanc tuo viiniin eksoottista hedelmäisyyttä ja kukkaisuutta, Chardonnay täyteläisyyttä ja Muscat aromaattisuutta.

Minkä ruuan kanssa?

Live-a-Little Wildly Wicked White on hyvin monikäyttöinen viini. Sen seurassa viihtyvät maukkaat antipastit, ruokaisat salaatit, vaaleat kalat kuten ahven, kuha tai siika. Viinin vahva hedelmäisyys tukee myös itämaisittain maustettua ruokaa. Ylipäätään Live-a-Little-viini viihtyy siellä missä yhdessäolo on mutkatonta ja iloista!

Mistä viini on peräisin?

Stellar Wineryn viinitilalta, Etelä-Afrikka WO, Western Cape

Mitkä Rypäleet?

Chenin Blanc, Chardonnay, Muscat

Maku, väri, tuoksu

Runsas vahva hedelmäisyys jatkuu myös maussa ja sitä tasapainottaa tyylikäs hapokkuus. Viini jättää suuhun pirteän omenaisen jälkimaun. Tuoksu on eksoottisen hedelmäinen, omenainen ja hennosti rusinainen. Live-a-Little Wildly Wicked White on väriltään vaalean kullankeltainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search