Kategoria Punaviini, Valkoviini

Ironstone-viinit tuottaa Kautz Family Vineyards, joka on Yhdysvaltojen kahdeksanneksi suurin perheomistuksessa oleva viinintuottaja. Yhtiön omistaa Kautzin perhe. Kautz Family Vineyardsin ensimmäiset viinitarhat on perustettu 1960-luvun lopulla Lodin alueelle Kaliforniaan. Varsinainen kaupallinen viinintuotanto ja laajamittainen viljely Kalifornian eri alueilla alkoi 1980- luvulla.  Kautz Family Vineyards tuottaa viiniä noin miljoona laatikkoa vuosittain ja sillä on laaja kansainvälinen levikki.

Tuottajan viinitarjonnasta löytyy erinomaiset viinit tulevan joulun juhlapöytään ja talvi-ajan seurusteluun! Joulun parhaat punaiset kinkkuviinit Obsession Red & Ironstone Old Vine Zinfandel ja seurusteluun Ironstone Obsession Spymphony valkoviini!

Ironstone Old Vine Zinfandel

Ironstone Old Vine Zinfandel on väriltään syvän rubiininpunainen.

Tuoksussa voit aistia tummaa lämmintä marjaisuutta, luumua ja vaniljaisuutta.

Ironstone Old Vine Zinfandel on pehmeydessään hyvä kumppani kevyemmälle lihalle esim. porsaalle ja lampaalle. Sen seurassa viihtyvät myös runsasmakuiset pitsat ja pastat. Kokeile sitä hieman viilennettynä myös kanalle

“Maku on runsas ja samalla erittäin pehmeä. Jälkimaku on tyylikkään mausteinen.”

Hinta: 11,90€

 

 

 

 

 

 

Obsession Red

Ironstone Obsession Red on väriltään syvän tummanpunainen sinertävällä vivahteella.

Sen tuoksu on monipuolinen. Siinä voi aistia pehmeää paahteisuutta, suklaata ja vaniljaa, tummaa marjaisuutta ja luumua, sekä yrttisyyttä ja mausteisuutta.

Ironstone Obsession Red on vahvassa hedelmäisyydessään ja kevyessä makeudessaan hieno kumppani grillatuille maustetuille ruoille, voit kokeilla sitä vahvoille juustoille esim. kermaiselle sinihomejuustolle. Se on myös mainio seurustelu- ja nautiskelujuoma.

“Maku on runsaan hedelmäinen ja paahteinen. Hyvää hedelmäisyyttä tukee viinin tasapainoinen makeus.”

Hinta: 14,90€

 

 

 

 

 

 

Obsession Symphony

Ironstone Obsession Symphony on väriltään kirkkaan vaaleankeltainen vihertävällä aksentilla.

Tuoksu on runsas, trooppisen hedelmäinen ja aromaattinen. Siinä voi aistia päärynää, hunajamelonia, mangoa, persikkaa, mutta myös pehmeää mausteisuutta.

Ironstone Obsession Symphony on aromaattisessa hedelmäisyydessään ja sopivassa makeudessaan upea kumppani itämaisille maustetuille ruoille. Sen seurassa viihtyvät esimerkiksi Thai Curry ja mausteiset, tulisetkin kiinalaiset ruoat. Se on myös mainio seurustelu- ja nautiskelujuoma. Tarjoa hyvin viilennettynä.

“Maku on runsas, aromaattisen hedelmäinen ja sopivan makea. Runsasta hedelmäisyyttä ja sopivaa makeutta täydentää hyvä pirteä hapokkuus, joka jättää suuhun raikkaan ja virkistävän jälkimaun.”

Hinta: 13,90€

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search