Kategoria Kuohuviini, Punaviini, Samppanja

JOULUN LAHJAPAKKAUKSET OVAT TÄÄLLÄ!

Kohta onkin jo joulukuu ja pian mieleen alkaa nousta joulun suunnittelut ja joululahjat. Alkoon on rantautunut vuoden 2017 lahjapakkaukset ja myönnettäköön, että tänä vuonna pakkaukset ovat erittäin pirteitä ja toimivat hyvin käytännöllisenä ja arvokkaana lahjana! Listasimme mielestämme maukkaimmat viinit, jotka löydät Alkoista lahjapakkauksista!

 

 

Kuohuviineissä lahjapakkauksessa ilahduttaa edukseen Wolfberger Cremant D’alsace

Hienostuneena juomana Wolfberger Crémant d´Alsace Brut kohottaa tunnelmaa niin häissä ja muissa perhejuhlissa kuin virallisissa tilaisuuksissakin. Samppanjan laatua ja arvokkuutta kohtuullisella hinnalla.

“Crémant d’Alsace Brut on kuiva, hedelmäinen, raikkaan hapokas ja laadukas kuohuviini kaikkeen juhlaan.”

Hinta: 14,38€

 

 

 

 

 

 

 

 

Samppanjoista upeat lahjapakkauset löytyvät Nicolas Feuillattelta.

 

Réserve Champagne Brut

Maku on selkeän hedelmäinen, pehmeän happoinen ja kevyen kermainen. Maistettavissa on myös omenankotaa, greippiä ja mineraaleja. Maun pituus tuo vielä juomasta esille pehmeän sitruksen ja hienoisen persikkaisuuden. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.

Hinta: 39,90€

Rosé Champagne Brut

Tämä Rosé-samppanja on tyylikäs aperitiivi. mutta sopii myös ruokasamppanjaksi esim. tyylikkäille mereneläville tai marjaisille jälkiruoille. Parhaimmillaan Brut Rosé on kuitenkin nautiskelussa ja romanttisissa hetkissä.

Hinta: 44,90€

 

 

 

Upeimmat punaviinit lahjapakkauksissa tänä vuonna ovat ehdottomasti:

QP

QP on upea kumppani täyteläisille liharuoille. Sen seurassa viihtyvät esim. naudan pihvit ja fileet, lampaan paahtopaisti, sekä poron ja hirven paistit. Voit kokeilla sitä myös maanläheisten lihapatojen seuraksi. Mausteet ja lisäkkeet saavat olla yksinkertaisen tyylikkäitä esim. yrttejä ja sieniä.

“Maultaan viini on täyteläinen. Tumma marjaisuus jatkuu myös maussa ja sitä täydentää ja tasapainottaa kevyesti paahteinen tammisuus ja pirteä karpalomainen hapokkuus. Viinin tanniinit ovat selkeät, mutta jo pyöristyneet. Jälkimaku on pitkä ja tyylikkään mausteinen.”

Hinta: 15,49€ (LUOMU)

 

 

 

 

 

 

Baron de Ley Reserva

Riojan tapaan Baron de Ley on klassinen maanläheinen lihaviini. Riista, poro, lihapadat, grillivartaat ovat tämän viinin ystäviä. Kokeile myös kypsää espanjalaista juustoa kuten Manchegoa.

“Maku on keskitäyteläinen ja runsas. Paahtuneen, lämpimän hedelmäisyyden lisäksi esille tulee suklaata, nahkaa ja mausteita. Viinin tammisuus on hienosti tasapainossa konsentroituneen hedelmäisyyden kanssa.”

Hinta: 16,98€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabeça de Toiro Reserva

Cabeça de Toiro Reserva on monipuolinen ruokaviini, jonka seurassa viihtyy porsas, nauta, mutta myös lammas. Hedelmäisyydessään viini sopii rasvaiselle kalalle ja kanalle. Näille viiniä voi myös hieman viilentää 14-16 asteiseksi. Pehmeydessään viini on myös mitä mainioin nautiskeluviini.

“Maku on hyvin hedelmäinen ja pehmeä. Tuoksun kypsä marjaisuus ja paahteisuus jatkuvat maussa kauniisti. Hyvää hedelmäisyyttä tukee hyvä hapokkuus ja tyylikäs tammisuus. Viiniä on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä 9 kuukauden ajan.”

Hinta: 14,99€

Recent Posts

Start typing and press Enter to search