Kategoria Punaviini

Juhlakautena pääsemme juhlimaan  läheistemme kanssa. Juhlat ja esimerkiksi pikkujoulut tuo yhteen eri sukupolvet ja saa esille kaikkien ikäryhmien parhaat puolet. Vintaen Matsu – viinisarjan kautta on onnistuttu pullottamaan tämä ikäpolvien ihana erilaisuus. Viinisarjan kolme ikäpolvea ovat kaikki erillaisia ja etiketit kuvaavat viinin luonnetta, kypsytystä, kehittyneisyyttä ja myös viinin köynnösten ikää. Kaikki kolme viinisarjan viiniä on tuotettu Tinta de Toro-lajikkeesta, joka on Tempranillosta Espanjan Do Torossa käytetty paikallinen nimitys.

 

 

EL PICARO

Viiniperheen nuorekas, rohkea ja voimakas El Picaro ”Kloppi” tulee viinitarhoilta, jonka köynnökset ovat 70–80-vuotiaita. Viiniä on kypsytetty kuukausi ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Hinta: 10,90€

 

 

 

 

 

EL RECIO

Jykevä, itsevarma ja pettämätön Matsu El Recio on perheen ”Äijä”, jossa viiniköynnökset ovat 80–90-vuotiaita. Viini on käynyt sementtisammioissa ja malolaktinen käyminen on tapahtunut ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viiniä on kypsytetty 14 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Hinta: 18,94€

 

 

 

 

 

EL VIEJO

Perheen pää on aito, arvokas, viisas ja jäärä Matsu El Viejo ”Ukko”, jossa viiniköynnökset ovat yli 100-vuotiaita. Viini on käynyt sementtisammioissa ja malolaktinen käyminen on tapahtunut ranskalaisissa tammitynnyreissä. Se on kypsynyt yli 16 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Hinta: 32,90€

 

Juhlien teemaksi voisi rakenttaa näistä kolmesta viinistä hauskan ja helpon tasting tilaisuuden! Viinisarjasta kannattaa huomata myös, että El Picaro viinin saa tilattua verkkokaupan kautta myös upeassa magnum pullossa! Magnum koot ovat mahtavan näköisiä ja saavat juhliin kivan twistin kattaukseen. Alkon verkkoaupan kautta saa tilattua myös muita upeita magnumpulloa, joten kannattaa käydä selailemassa Alkon sivustoja lahjapullot mielessä pitäen. 😉

Recent Posts

Start typing and press Enter to search