Kategoria Rosé

On pian taas aika muistaa maailman tärkeimpiä ihmisiä, eli äitejä. Koko vuoden aikana on aina ihania juhlia joihin me Viikon Viini porukalla haluamme aina löytää viinin, joka sopii kuhunkin juhlaan parhaiten. Ruusuthan kuuluvat aina äitienpäivään, joten miksei myös Roseeviinit? Kun aurinko on alkanut taas pilkahtelemaan ja kesä tulee pian (toivottavasti), sopivat roseeviinit siis juuri tähän ajankohtaan.

Alkossa on tällä hetkellä tilausvalikoimassa  Domaine Houchartin Rosè, joka on mitä mainioin viini kesän odotukseen. Parhaimmillaan viini on puutarhajuhlissa ja brunsseilla. Kesäinen raukea iltapäivä houkuttelee nauttimaan toisenkin lasillisen… Kuivahkojen, hyvälaatuisten rosé-viinien kanssa on mukava yhdistellä ruokaa! Etniset ruuat, eritoten curryt ja linssiruuat maistuvat. Caesar-salaatti, antipastot, raikkaat punaiset äyriäiset ja grillattu kala sopivat viinin kanssa erinomaisesti. Suolainen kana-pekonipasta taittuu mukavasti viinin hedelmällä.

Viinin maku on kuivahko ja aromikas: mansikkaa, kvitteniä ja hiven karamellia! Viinin tuoksussa on ihanaa ruusua, mansikkaa ja karvasmantelia. Rakenteeltaan tämä hehkeä rosé on erittäin tasapainoinen. Viinin väri on myös mitä valloittavin. Viini on kirkas ja heleä, pinkkiin ja loheen vivahtava. Tämä viini saa varmasti äitienpäivästä ihanan kesäisen!

Ulkonäöltään pullo on erittäin kaunis, tilausvalikoiman kautta on saatavissa kahta kokoa; 0,75 / 12,99€ ja magnum / 29,90€. Molemmat pullot ovat varsin koristeellisia ja näyttäviä, toimii siis myös erinomaisena lahjana!

Eli jos säät sallivat, niin äitienpäivää kannattaa juhlia ihanan brunssin avulla mahdollisesti puutarhassa!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search