Kategoria Valkoviini

Vuosi on nyt vaihtunut ja Viikon Viini sivusto saatu taas toimintaan uudella ilmeellä, mitä olette mieltä? Voitte jättää kommentteja uudesta ulkonäöstä postauksen loppuun. Viikon Viini jengikin on palannut lomiltaan takaisin töiden pariin, jos ei uusin, niin ainakin levännein ilmein. Vuoden 2017 ensimmäistä viiniä valitessa vääjäämättäkin keskusteluun hyppäsi mukaan uudenvuodenlupaukset. Kenen lupaus onkin aloittaa tipaton tammikuu tai uusia salijäsenyys. Jonkun lupaus on vaihtaa ruokavaliota liharuokien ääreltä vihreämpään tai saavuttaa jotain merkittävää vuoden aikana.

Tästä merkin jättämisestä mieleen nousi jalanjälki. Jalanjäljestä taas tietenkin Footmark. Mikä parempi viini olisikaan aloittaa vuosi kuin Footmarkin tuoteperheellä? Oli uudenvuodenlupaukset sitten mitä vain, väitämme että Footmark sopii lupaukseen kuin lupaukseen… Tai ehkei ihan alkoholittomaan elämään… 😉

Jos lupauksesi on aloittaa vegaaninen elämä ja vaihtaa liha kasvisruokiin Footmarkin tallista löytyy Footmark Oganic White, viinillä on tuotantoprosessissaan vihreä jalanjälki ja tuote on täysin luomu. Maultaan tuote on Puolikuiva, keskihapokas, kypsän sitruksinen, kevyen persikkainen ja karviaismarjainen, hennon mausteinen ja raikas.  Mukava viini joka sopii salaateille, kalaruuille ja itämaisesti maustetuille ruuille jäännössokerinsa ansiosta. Erittäin kiva myös seurusteluviininä.

Uusin ja nuorin tuoteperheen jäsen Footmark Merlot Cinsault sopii juuri niille, joiden lupauksena on nauttia elämästä juhlien vuonna 2017. Punaviini on mitä mainioin juhlaviini, joka sopii seurusteluun. Maku on täyteläinen, keskitanniininen, tumman marjainen, kirsikkahilloinen, metsämarjainen, mausteinen ja hennon savuinen.

Kaksikko Footmark Chardonnay Viognier & Footmark Pinotage toimii lupaukseen kuin lupaukseen! Valkoinen Chardonnay on kuiva, raikas ja tasapainoinen. Mausta löytyy herkullista hedelmäisyyttä ja raikasta sitruksisuutta. Pinotage on taas maultaan runsas, paahteinen ja pehmeä, viini jättää suuhun tyylikkään pippurisen jälkimaun. Tämä kaksikko toimii missä tahansa tilanteessa yhdessä ja erikseen ja ne löytyvät niin 0,75L pulloissa, kuin myös 3L hanapakkauksista Alkon verkkokaupasta! Lue lisää hanapakkauksista aikaisemmassa kirjoituksessamme.

Footmark tuotemerkki on hinta-laadultaan toimiva tuoteperhe. Sen tuottaja Norex Selected Brands on Suomalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tuottaa erilaisille makutottumuksille ja tilanteille juuri oikeanlainen kokemus. Viinit tuotetaan Etelä-Afrikassa Western Capessa ympäristöystävällisin ja pehmein arvoin. Norex Selected Brands tuottaa ja pullottaa viinit saksalaisen Peter Mertesin kanssa, jonka tuotannon energialähteenä on viinialan suurin aurinkopaneelijärjestelmä ja luonnonkaasu.

Footmark on loistava esimerkki kuinka jokainen voi omalla toiminnallaan jättää oman jälkensä vuoteen 2017.  Footmarkilla se on ympäristöystävällinen ote viinin tuotantoon ja toisilla se voi olla aivan jotain muuta. Onko sinulla jokin asia, tavoite tai lupaus josta haluat että sinut muistetaan? Ota kuva ja tägää #leaveyourfootmark tägillä instagrammissa oma merkkisi vuoteen 2017.  Näytä meille mitä vuodessa 2017 tulee sinun osaltasi tapahtumaan lisäämäällä meidät postaukseesi @viikoviini.

Samantyylisiä postauksia

Start typing and press Enter to search