Kategoria Punaviini

Joulun alla olemme usein kiireisiä. Stressaamme mitä tarjoamme joulupöydässä tai mitä ostamme lahjaksi ystäville. Mietimme Viikon Viini -porukalla, miten voisimme helpottaa edes hieman jouluisia askareita. Päätimme pysyä omalla mukavuusalueella ja auttaa ehdottamalla juuri sinulle sopivaa jouluviiniä ruokapöytään tai juuri oikeaa lahjaa ystävälle.

Kolme ehdotonta joulun klassikkoa nousi mieleemme:

3punaviinia_jouluviinit_15.12.2016

Moderni ja tyylikäs QP Organic

QP Organic on moderni Rioja-viini, se sopii trenditietoiselle ja täyteläisyyttä rakastavalle henkilölle. Viini on mahtava lisä joulupöytään, kun tarjolla on täyteläistä liharuokaa, kuten naudan pihvit ja fileet, lampaan paahtopaisti, sekä poron ja hirven paistit. QP toimii lahjana erinomaisesti upean ja modernin tyylikkään lahjapakkauksensa ansiosta. Ilahduta ystävää tai hemmottele itseäsi tällä upealla viinillä.

Qp 250x300

Miehekäs ja lihaisa BARÓN DE LEY RESERVA

Liha. Yksi sana, jonka helposti yhdistää Baron De Ley Reservaan. Klassinen lihaviini, jonka maku on keskitäyteläinen ja runsas. Paahtuneen, lämpimän hedelmäisyyden lisäksi esille tulee suklaata, nahkaa ja mausteita. Viini täydentää kriittisimmänkin viiniasiantuntijan joulupöydän. Lahjana tämä viini toimii upeasti todella jouluaiheisen lahjapakkauksen muotoilun vuoksi.

barond de ley 250x300

Monipuolinen CABEÇA DE TOIRO RESERVA

Jokaisen makuun sopiva Cabeca De Toiro Reserva, toimii aina. Tämä Portugalin upea monioottelija sulattaa kaikkien makuhermot hedelmäisellä ja pehmeällä otteella. Tuoksun kypsä marjaisuus ja paahteisuus jatkuvat maussa kauniisti. Hyvää hedelmäisyyttä tukee hyvä hapokkuus ja tammisuus.Lahjapakkaus viinissä on yksinkertainen, mutta kaunis. Tämän viinin kanssa ei voi mennä pieleen.  

Cabeca de toiro 250x300

Nämä kaikki viinit lahjapakkauksineen helposti Alkon vakiovalikoimassa hintaan:

QP ORGANIC 14,99€/plo (Alkonumero 441117)

BARÓN DE LEY RESERVA 16,60€/plo (Alkonumero  007152)

CABEÇA DE TOIRO RESERVA 14,99€/plo (Alkonumero  473327)

Verkkokauppaohjaus_small_borders

Toivottavasti tämä auttaa edes hieman joulukiireissä! Stressitöntä joulunodotusta!

Samantyylisiä postauksia

Start typing and press Enter to search