Kategoria Punaviini

Chile antaa meille paljon: uniikkia elämäntapaa, ruokia ja tietenkin mahtavia juomia. Maa jossa on mahdollista saman päivän aikana lasketella, ja ottaa aurinkoa rannalla samojen rajojen sisällä. Chile on monipuolisista maista listan kärjessä. Nyt Chile tuo meille täysin uuden ja uniikin Apassimento- tyylisen tuotteen.

Terra Cruz Apasionado

terra_c_borders

Viinissä yhdistyy Italialaistyylinen viini, käyttäen Chileläisiä rypäleitä, luonnollisesti Chileläisestä maaperästä. Rypäleet tulevat parhailta kasvupaikoilta Maiposta, Maulesta ja Rapelista.

Tarjoa tätä uniikkia ja tyylikästä viiniä seurustelun ohessa. Uusi 3 litran pakkaus riittää suurellekin porukalle. Viini käy myös upeasti yhteen liharuokien, pastan ja juustojen kanssa. Upean muotoilun ansiosta hanapakkaus käy sellaisenaan pöytään, mutta aina voit tarjoilla viinin upeassa karahvissa.

Tässä vielä tietoisku seurustelun oheen Apassimento – tyylistä:
”Carmenere on Chilen ’oma’ lajike, josta saadaan pehmeätanniinista viiniä, jossa on marjaisia ja mausteisia makuja. Syrah-rypäleet viinissä ovat ’late harvested’, eli kerätty myöhään. Näin niistä saadaan pohjois-Italian Valpolicellan alueen viineille tyypillistä rusinaista Apassimento- tyylistä makua viiniin”

Saadakseen ainutlaatuista tasoa ei enää tarvitse kuluttaa taivaallisia määriä raahaa. Hanki Terra Cruz Apasionado nyt Alkon verkkokaupasta hintaan 29,90€/3L.

Verkkokauppaohjaus_small_borders

Näillä neuvoilla saat varmasti rakennettua upean ja uniikin illan! SALUD!

Samantyylisiä postauksia

Start typing and press Enter to search