Kategoria Punaviini, Valkoviini

Näitä on odotettu! Suositut Footmark -viinit on nyt pakattu hanapakkauksiin. Riittoisat ja pitkään säilyvät hanapakkaukset on kyllä mielekkäät kun ajattelee joulun juhlapyhiä ja kaikkia juhlakattauksia. Näistähän riittää isommallekin porukalle!

footmark_bibit_viikonviini

Footmark Chardonnay Viognier on mitä mainioin yleisviini. Viini on kuiva, raikas ja tasapainoinen. Mausta löytyy herkullista hedelmäisyyttä ja raikasta sitruksisuutta. Valkoviini toimii raikkaana aperitiivina ja on erinomainen valinta joulun kalapöytään. Viinin seurassa viihtyvät joulujuhlan salaatit, kasvis- ja kalaruoat, kuten esim. ahven, kuha ja siika. Lasillinen Footmark Chardonnay Viognieria on myös oiva valinta kun haluat raikasta ja hedelmäistä valkoviiniä rentoutuaksesi joulu kiireiden keskellä. Alkon uudesta verkkokaupasta Footmark Chardonnay Viognier -hanapakkaus helposti hintaan 26,90 euroa/ 3 litran pakkaus (Alko nro 950238)

Footmark Pinotage on pehmeydessään mitä mainioin yleisviini. Tämä on runsas, paahteinen ja pehmeä punaviini, joka jättää suuhun tyylikkään pippurisen jälkimaun. Sen seurassa viihtyvät hyvin joulupöydän kalkkuna ja porsas, mutta se ei pelästy reilua pihviäkään. Tarjoile tämä punaviini vieraille kauniista karahvista, joka koristaa joulukattausta. Alkon uudesta verkkokaupasta Footmark Pinotage -hanapakkaus helposti hintaan 26,90 euroa/ 3 litran pakkaus (Alko nro 906508);

Lisää Footmark -viinituoteperheestä löytyy footmark.fi -sivuilta!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search