Kategoria Valkoviini

Footmark -uutuusviini on saapunut Alkon myymälöihin! Tätä helposti lähestyttävää raikasta ja puolikuivaa espanjalaista luomuvalkoviiniä kannattaa kokeilla!

vk_28

Herkullinen luomuvalkkari joka sopii hyvin seurusteluviiniksi, salaattien tai kalan kera, mutta toimii myös loistavasti mausteisen itämaisen ruuan kanssa jäännössokerinsa ansiosta (7g/l). Viinin rypälelajikkeet ovat Verdejo, Sauvignon Blanc ja Macabeo. Tämä puolikuiva valkoviini on tehty rypäleistä, jotka tulevat La Manchuelan alueen ympäristöstä keskeltä Espanjaa. Viini on saanut käydä terästankeissa kontrolloidussa lämpötilassa.

Tämä kesävalkkari on luomuviini, joka on pakattu särkymättömään, kierrätettävään pullopantilliseen litran muovipulloon. Tässä viinissä hiilijalanjälki on siis erittäin kevyt! Alkon vakiovalikoimasta Footmark Organic White 9,49€/ plo, Alko nro 515668 (sis. pantin 0,40€)

Nappaa viini mukaan suoraan jääkaapista piknik koriin, patongin ja juuston seuraksi, tai vaikka mansikoiden kera ja suuntaa ulos aurinkoon nauttimaan kesästä, hyvästä seurasta ja raikkaasta mausta!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search