Kategoria Punaviini

Kalkkunan kumppaniksi joulun juhlapöytään valitaan usein kevyt tai keskitäyteläinen marjaisen maukas ja raikas punaviini. Kuitenkin hieman täyteläisemmästä punaviinistä pitävä valitsee mehevämmän ja hilloisemman, mutta vähätanniinisen viinin. Atlantico 1L PET löytyy juuri tähän tarkoitukseen Alkon vakiovalikoimasta erinomaiseen hintaan.

Viinin tuottaa Casa Agricola Alexandre Relvas joka on perheyritys Alentejon Redondosta. Omia viinitarhoja heillä on yli sata hehtaaria. Relvasin viinintuotanto jakaantuu kahdelle tilalle; Herdade Sao Miguelille ja Herdade da Pimentalle. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Osa tuotannosta on sertifioitua luomua. Litran kierrätysmuovipullossa tuleva punaviini on mainio, monikäyttöinen nautiskelu- ja ruokajuoma. Kevyt pullo on helppo napata mukaan mihin tahansa! Atlantico sopii mainiosti kevyille liharuoille, pastalle, kanaruoille ja buffet-pöydän monikäyttöiseksi punaviiniksi.

 

Atlântico muovipullo

Viini on väriltään rubiininpunainen.

Tuoksu on herkullinen. Siinä on raikasta marjaisuutta ja hentoa yrttisyyttä.

”Maku on täyteläinen, keskitanniininen, karpalohilloinen, herukkainen, kevyen vaniljainen ja hennon minttuinen.”

Rypäleet: Aragonez, Trincadeira, Alicante Bouschet

Hinta 9,98€

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search