Kategoria Punaviini, Valkoviini

 

Miten upeaa onkaan hoitaa koko juhlaporukan juomatarjoilut helposti isommalla määrällä? Alkon hyllyiltä löytyy tähänkin sesonkiin sopivat hanapakkaukset. Pikkujoulut mielessä pitäen tarjoiluun kannattaa varautua monipuolisilla viineillä. Buffetpöytä on helppo tapa luoda juhlan tuntua ja pöytään kannattaa varata niin valkoviini vaihtoehto, kuin punainen vaihtoehto. Hanapakkaukset toimivat erinomaisesti modernisti muotoilluissa pakkauksissa tai kattaukseen sopivissa karahveissa!

Viikon Viini suosittelee tämän vuoden hanapakkauksista juhlapöytään seuraavia:

 

 

MANDALA SAUVINGON BLANC, CHENIN BLANC, CHARDONNAY

Eettisiä arvoja noudattava Stellar Wineryn tuottama Mandala Sauvignon Blanc, Chenin Blanc, Chardonnay on hyvin monikäyttöinen. Viini sopii hienosti buffet-pöytään, pastan, kanan, kalan sekä muiden kevyempien merenelävien kanssa nautittavaksi. Viini on luomuna viljelty, eettisesti tuotettu ja reilun kaupan periaatteita noudattava (Fair for Life), kuten kaikki Stellar Wineryn viinit.

”Runsas eksoottinen hedelmäisyys nousee esiin maussa. Jälkimaultaan viini on erittäin pirteä ja hedelmäinen.”

Hinta: 28,94€/3L

 

 

 

BIENBEBIDO VERDEJO

Bienbebido Verdejo sopii ulkoasunsa mukaisesti kalaruoille, mutta myös äyriäiset ja erilaiset kasvisruoat maistuvat tämän viinin kanssa. Viini sopii myös nautiskeluun sinällään. Bienbebido – viiniperhe on kehitetty yhteistyössä espanjalaisten keittiömestareiden kanssa. Bienbebido Pescado Verdejo on ulkoasunsa mukaisesti kehitetty täydelliseksi kumppaniksi kalaruoille.

”Maku on intensiivinen ja pitkä ja siinä hapokkuus on kauniissa tasapainossa. Greippisyys, viherherukkaisuus ja hento yrttisyys maistuvat viinissä miellyttävästi.”

Hinta: 29,88€/3L

 

 

 

FOOTMARK CHARDONNAY-VIOGNIER 

Uusi upea ilme koristaa Footmark Chardonnay Viognierin pakkausta! Viini on mitä mainioin yleisviini. Se toimii raikkaana aperitiivina ja on erinomainen valinta kesäiselle piknikille. Sen seurassa viihtyvät raikkaat salaatit ja kesäiset kasvis- ja kalaruoat, esim. ahven, kuha ja siika. Se on paikallaan myös halutessasi lasillisen tai kaksi raikasta ja hedelmäistä valkoviiniä.

”Viini on kuiva, raikas ja tasapainoinen. Mausta löytyy herkullista hedelmäisyyttä ja raikasta sitruksisuutta.”

Hinta: 26,90€/3L

 

 

 

FOOTMARK PINOTAGE

Myös Footmark Pinotage on saanut upean faceliftin. Viini on pehmeydessään mitä mainioin yleisviini. Sen seurassa viihtyvät vaikka hieman mausteisemmat kana ja porsas, mutta se ei pelästy reilua maanläheistä pihviäkään. Kesän tullen se on mainio grilli-, piknik- tai puutarhajuhlien viini. Se on paikallaan myös halutessasi lasillisen tai kaksi pehmeää ja maukasta punaviiniä.

”Maku on runsas, paahteinen ja pehmeä. Viini jättää suuhun tyylikkään pippurisen jälkimaun.

Hinta: 26,90€/3L

 

 

 

Tarkista myymäläsaatavuudet tai tilaa Alkon verkkokaupasta nämä upeat hanapakkaukset! Alko.fi

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search