Kategoria Punaviini

Running Duck viiniperhe jatkaa kasvamistaan. Viimeisin lisä Running Duck Shiraz löytyy nyt Alkon tilausvlaikoimasta, eli verkkokaupan kautta pääsee käsiksi tähän herkkuun. Aiemmin kesällä viiniperhe kasvoi hanapakkauksella, josta kirjoitimme myös blogipostauksen.

Uusin lisäys viiniperheeseen on siis Running Duck Shiraz (11,50€). Tuoteperheen mukaisesti viini on luomuna viljelty, eettisesti tuotettu ja reilun kaupan periaatteita noudattava. Viini tuotetaan Etelä-Afrikassa Western Capessa Stellar Wineryn toimesta. Viini on täysi Shiraz. Maultaan viini on täyteläinen, jossa kypsää, tummaa marjaa sekä paahteisuutta ja mausteisuutta. Tyylikäs paahteisuus, tammisuus ja pehmeät tanniinit tuovat viiniin mukavasti rakennetta.

Running Duck Shiraz sopii loistavasti pippuripihvin kanssa nautittavaksi. Se sopii hyvin erilaisille mausteisille liharuoille, pataruoille, lampaalle sekä juustoille. Luonnonmukaisesti tuotettuna se sopii tietenkin myös lähi- ja luomuruoasta valmistetuille aterioille.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search