Kategoria Punaviini

Taiteilija Touko Laaksosen (1920–1991) kunniaksi tuotettu punaviini juhlistaa Pride -viikkoa tulemalla Alkon tilausvalikoimaan. Viini on tuotettu yhteistyössä Tom of Finland Foundationin ja Kalifornialaisen Ironstone Vineyards -viinitilan kanssa. Punaviini on herkullinen taidonnäyte, jossa rypäleet Zinfandel, Merlot, Cabernet Sauvignon ja Petite Sirah, kauniissa tasapainossa tekee nautinnosta täyteläisen ja mehevän.

Punaviini on väriltään tumman viettelevä, sen tuoksu on nahkainen, lihaisa, mausteinen ja vaniljainen. Maultaan tämä on kova, pitkä, täyteläinen ja vaniljainen, joka jättää tumman marjaisen suuntäyteisen jälkimaun. Nautitaan laadukkaan lihan kanssa tai kovien juustojen kera.

Punaviini on tästä päivästä lähtien saatavilla Alkon verkkokaupasta tai tilausvalikoimasta hintaan 14,90€/0,75l (Alko nro 914107)!

Ihanaa Pride -viikkoa ja nautinnollisia punaviinihetkiä!


Jaa:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest
Recent Posts

Start typing and press Enter to search