Kategoria Kuohuviini

Alkon valikoimasta löytyy jos jonkinlaista pulloa ja laatikkoa, jotka hämmästyttää ja saa innostumaan. Nyt kuitenkin tilausvalikoimaan on saapumassa uutuus ”It’s Ceci Style Extra Dry”, jossa yhdistyy innovatiivinen muotoilu erinomaisen hyvän kuohuviinin kanssa! (Ja hinta ei päätä huimaa 12,99€ / 75cl) Cantine Cecin uutuuskuohuva ”It’s Ceci Style Extra Dry” on puettu trendikkäästi farkkuun. Italialaisen tuottajan Cantine Cecin tyylinomaiseen tapaan viinit on tuotettu korkealaatuisesti, innovatiivista muotoilua unohtamatta.

Cantine Ceci perustettiin vuonna 1938 Italian Parmassa, nyt kaksi sukupolvea myöhemmin viinitaloa johtavat perustaja Otello Cecin lapsenlapset. Cantine Ceci tähtää kaikissa tuotteissaan korkeaan laatuun ja innovatiiviseen ulkoasuun.

Itse kuohuviini on erittäin raikas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen yllättäjä. Raikas kuohuviini on valmistettu Martinotti -menetelmällä, tunnetaan myös Charmat -menetelmänä. Tässä menetelmässä molemmat käymiset tapahtuvat terästankeissa, jolloin viinistä saadaan ihastuttavan raikas ja hedelmäinen

Kuohuviinin maku on hedelmäinen. Erityisesti omena ja persikka nousevat esiin maussa. Kuohuvassa on raikas ja rapsakka suutuntuma. Väriltään viini on vaaleankeltainen. Tuoksu on kukkea ja raikkaan hedelmäinen. Tämä italialainen kuohuviini sopii nautiskeluun ja aperitiiviksi ihaniin kesäiltoihin. Se toimii myös erilaisten alkupalojen ja kalaruokien kanssa. It’s Ceci Style Extra Dry on tämän kesän toimiva kuohuviinivalinta sellaiselle ihmiselle, joka haluaa erottua massasta!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search