Kategoria Kuohuviini

Crémant Cuvée Célébration juhlistaa Wolfbergerin 115 vuotista taivalta. Se on valmistettu vanhojen köynnösten rypäleistä ja saanut kypsyä pitkään sakkojen kanssa. Wolfberger tuottaa kaikkia alueen viinityyppejä, mutta erityisen tunnettu talo on Crémanteista, samppanjamenetelmällä valmistetuista kuohuviineistä. Wolfberger olikin tämän suhteellisen uuden tyypityksen luojia vuonna 1976.

Wolfberger Crémant Cuvée Célébration sopii mainiosti aperitiiviksi juhliin ja illanistujaisiin, merenelävien sekä vuohenjuuston kanssa nautittavaksi. Maku on hyvin hedelmäinen, intensiivinen ja tasapainoinen. Raikkaan hedelmäisessä tuoksussa on sitruksen aromeja sekä hentoa kukkaisuutta. Wolfberger Crémant Cuvée Célébration on väriltään kauniin kullankeltainen ja kirkas, kuplat ovat hienoja ja viipyvät pitkään.

Wolfberger on meidän Viikon Viini- porukan yksi suosikki tuottaja. Alsace alueen suurimpana tuottajana, Wolfberger kykenee tuottamaan mainioita viinejä, kuten jo ennalta tutut W(2), W(3) ja Wolfberger Crémant d’Alsace Brut. Syytä onkin juhlaan, sillä 115 vuotta erinomaista laatua ja maukkaita viinejä on ylpeyden aihe. Wolfberger Crémant Cuvée Célébration pullo on erittäin kaunis kullanvärinen, joka sopii oikein hienosti myös lahjaksi. Hinta pullossa on myös kohtuullinen erikoistuotteelle, 18,89€ / 75cl. Mitä mainioin kesäkuohuva siis! Pullon saat tilattua Alkon verkkokaupan kautta lähipäivinä!

Kuohuvaa kevättä!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search